Wpis z mikrobloga

@Giacomina: Wiadomo. To samo było z biegaczami, nagle okazało się, że każdy wyczynowo biega i nie ma dnia bez 15 km przebiegniętych :) Nawet tutaj to widać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@Giacomina: no i problem z kleszczami zniknął.
Tydzień temu byłem i widziałem na parkingu leśnym trzy samochody.

Btw
Ludzie nie chcą do lasu.
Chcą po prostu wyjść z domu
  • Odpowiedz
@Giacomina: ale rozumiesz że jak się dało wychodzić normalnie to nie trzeba było p---------ć aż do lasu? A żeby unikać skupisk właśnie pojawiła się ta opcja i ją zamknięto. Ludzie myślący głową się w-------ą bo to nie ma sensu ani nie pomaga w walce z wirusem. Ludzie myślący telewizorem bezkrytycznie łykają wszystko.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Giacomina: czyli uważasz że jeśli niewiele osób chodzi do lasu to można zakazać chodzenia do niego? Przecież to jest kompletnie bez sensu, wprowadza tylko nowe ograniczenia i utrudnienia, które konieczne nie są. Fakt że niektórzy to prezentują jako "nagle chce iść do lasu a nie mogę", ale to nie oni są tu problemem
  • Odpowiedz
@Robercig: Zaraz by były imprezki w lasach - 20 lat temu takie techno party były popularne. Miej pretensje do cymbałów co nie mogą usiedzieć w kwarantannie tylko latają jak z wrzodem na dupie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Giacomina: bo oni krzycza ze nie moga, a nigdy tego nie robili i po prostu krzycza zeby krzyczec. Ja jeździłem na rolkach, rowerze i chodzilem po górach i dalej to robie, bo w------e w te rozporzadzenia, zreszta mieszkam na wsi, w poniedzialek 20km na rolkach zrobilem i minalem doslownie 2 osoby... Nie chodze po skupiskach, nie widuje sie z nikim oprocz dziewczyny, jeszcze mi zakaza rekreacyjnie sie poruszac, nawet za
  • Odpowiedz
@Giacomina ludzie od jakiś 3 tygodni wbrew swojej woli są zamknięci w domach, część z nich pracuje zdalnie, więc cały dzień w 4 ścianach przy sztucznym świetle - nic dziwnego, że ludzie nagle wariują na punkcie przyrody.
  • Odpowiedz