Wpis z mikrobloga

Nie było mnie 4 dni przez pracę, jakim cudem tag #psiarze w 4 dni zdegenerował z poważnych rozmów o zakazie hodowli psów ras agresywnych do nawoływania do trucia każdego burka bo śmierdzi? Coś mnie ominęło czy to wykop jak zwykle jest niezbyt poważnym portalem?

#zalesie #kiociochpyta
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Attacarte: mem z astronautą "zawsze nie był" moment.
Wątek wskoczył na drabinę eskalacyjną Bartosiaka. Teraz jak coś napiszesz neutralnego to w zależności kto Ci odpisuje i jak Cię zaszufladkuje dostaniesz wiązankę - z jednej i drugiej strony.
  • Odpowiedz
@Attacarte: i tak wygląda merytoryka psiegrywów. Stwierdzasz fakt, a oni piszą żebyś leki odstawił.

Szambo na tagu było już wcześniej. Teraz jego popularność spowodowana ostatnimi wydarzeniami przyciągnęła trolli i innych troglodytów.
Jedyne posty mające znamiona jakiejkolwiek merytoryki to przeklejki tweetów Morawieckiego.
  • Odpowiedz
@Attacarte: Widzę że to pierwsza moralna panika wykopków którą kolega obserwuję na tym portalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim skromnym zdaniem absolutną wisienką na torcie tej konkretnej gów...burzy są przychlasty z tagu ukraina wietrzący w tym spisek rosyjskich służb ()
  • Odpowiedz
@Attacarte: kto gdzie nawoływał do trucia psów? Ja czytałem tylko że pewien użytkownik zaleca środki uspokające ale przestrzega że są szkodliwe dla psów i trzeba być ostrożnym - to że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wysnuwasz wnioski znikąd to twoja wina, dziwnym trafem najwięcej o truciu psów mówią psiarze
  • Odpowiedz