Wpis z mikrobloga

@DarioNachali: Tak to jest, kiedy osoba, która nie potrafi się kontrolować, dostaje na strimach ogromne ilości alkoholu. Wcześniej nie miał po prostu pieniędzy na a-----l. I jeżeli jest ci go szkoda lub winisz za to Sylwka, to nie rób tego. Kaczor to chory psychicznie toksyczny i niebezpieczny człowiek, który zasłużył na absolutnie wszytko, co go spotkało.
  • Odpowiedz
ale to wina prawiczka bo on wie, że jego ojciec ma problem z alkoholem , a on robi strimy i dostarcza mu a-----l, a ty wysyłasz donejty i go poisz też %

@DarioNachali: Ty to ścierwo nazywasz ojcem? Ewidentnie nie miałeś nigdy ojca alkoholika, bo inaczej wiedziałbyś jakie to brzemię. Sylwek nie zawdzięcza temu człowiekowi absolutnie nic prócz ciężkiego bagażu doświadczeń i na jego miejscu też doiłbym z tego ścierwa
  • Odpowiedz
@Orzech2019: a może ciebie prawiczku z bratem pod jedną celą może spłacisz długi dawida za 2 bilety na gape i n-------i ? no i jak twój piesek pabisiak nie pomaga Tekli w spłacie może założysz za niego skrzacie ?
  • Odpowiedz
po co wyzywasz kaczora w donejtach

@jacekp21: Żeby nabrał pokory.

jedź do Strzegomian i za sponsoruj następne Bmw dla prawiczka

@jacekp21: Nie interesuje mnie na co Bystrzak wydaje SWOJE pieniądze, bo z chwilą ich wysłania przez PAYPAL, przestają należeć do mnie. Jest to dobrowolna transakcja, gdzie on dostarcza usługę w postaci możliwości wysłania wiadomości głosowej do lumpa, a ja za tę usługę jestem gotów zapłacić. Wiem że polskim
  • Odpowiedz
@DarioNachali: @Orzech2019: Mnie jedna rzecz zastanawia - jak tylko Kaczor pojawi się na strimie, coś głośniej krzyknie to byszczoch się do niego od razu pruje i każe mu s--------ć, niby tłumacząc to tym, że nie chce aby wstyd robił. Jednocześnie pozwala tajfunowi robić z siebie totalne dno, debila, pośmiewisko i nazywa go gwiazdą strima xD To gdzie tu logika, skoro kaczor robi mniej wstydu niż tajfun xD
  • Odpowiedz
gdzie tu logika, skoro kaczor robi mniej wstydu niż tajfun

@Techn9cian: Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Nie ma porównania między tym, jak zachowuje się Kaczor w stanie maksymalnego upojenia alkoholowego, a tym jak zachowuje się w takiej samej sytuacji Tajfun. Kaczor to absolutne dno.
  • Odpowiedz
@Orzech2019: Przecież oni WSZYSCY są tacy sami - Legan córki od 20 lat nie widział, Pabisiak nie płaci alimentów, zamykał córkę w szafie, zamiast ją wychować to w---------ł do Niemiec na c--j wie ile i ma problem, że jego kobieta nie chciała żyć z alkoholikiem na odległość.
A prawiczek czerpie hajs z nich i z córki Tajfuna, więc też jest śmieciem
  • Odpowiedz