Aktywne Wpisy

Sonny86 +146
źródło: temp_file1570731660054774392
Pobierz
buddookan +102
#prawo #polska #ciekawostki
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.

źródło: comment_1585722263pX08mrosz8jAqHrqJojDL6.jpg
Pobierzźródło: comment_1585743946vNuG6rJwVmM7z4cGN2sdCM.gif
PobierzChyba nie masz na czole tatuaży?
U nas moda w korpo na tatuaże jak najbardziej też jest.
Jednak w krajach zachodniej starej cywilizacji tatuażem określa się niższe warstwy społeczne.
W klasie średniej też się pojawiają, ale osoby z wyższej klasy z tatuażem to sporadyczne wyjątki.
Masz tatuaż na dłoni poniżej mankietów koszuli widoczny?
Jeśli ma wybór, to po co mu pracownik który nie będzie pozytywnie odbierany przez klientów?
@rraaddeekk: xD może 20 lat temu
@zmasowanyatak: @Zoriuszka: To właśnie nie dziwi. Tatuaże mogą przeszkadzać w znalezieniu pracy, jeśli jesteś skazany na pracę u jakiegoś Janusza z Pipidówki, który tatuaże to dotąd widział kiedyś na filmie, więc jak Cię z nimi zobaczy
I nie mam na myśli tych "sir", którym tytuł współcześnie nadała królowa za osiągnięcia muzyczne.