Wpis z mikrobloga

@not_me: To czemu na każdym jest napisane spłukiwalne? Tylko chyba 1 listek na 1 spłukanie jest napisane. Zresztą 1 listek wystarcza. Ale i tak za rok robię remont łazienki i tym razem bidet wstawiam na 100%. Myślałem też nad nakładką myjąca, ale moi dziadkowie mieli nakładkę podwyższającą bo już im ciężko było siadać i to był mega syf, więc podejżewam, że te nakładki myjące też są syfiaste. Już bez wilgotnego
  • Odpowiedz
@Sonny86: @Prawdziwy_Oponiarz @Miii_Kiii @Miii_Kiii @noszekalosze niesamowite że właściwie wszędzie na wschód od europy ten dynks jest normą, a w sumie najbardziej cywilizowanym kontynencie ludzie dalej rozcierają g---o po pośladach. To był szok kulturowy że od turcji po filipiny to jest standard.

Jak ktoś nie ma zabudowanej spłuczki to polecam dokupić rozdzielinik i domontować ten bidet bo to grosze kosztuje a wchodzicie w nowy poziom rozwoju człowieka
KochanekAdmina - @Sonny86: @PrawdziwyOponiarz @MiiiKiii @Miii_Kiii @noszekalosze nies...

źródło: 2829_29_CBS512S_580x

Pobierz
  • Odpowiedz
@Miii_Kiii

@Sonny86: Słyszał pan o nawilżanym papierze? Jest w każdej biedrze, lidlu i rosmanie. Dobry suplement do normalnego.

Lepiej umyć dupe niż chemia podrażniać (już podrażniony) tyłek xD
  • Odpowiedz
@Ka4az:

Lepiej umyć dupe niż chemia podrażniać (już podrażniony) tyłek xD

Tam nie ma "chemii" tylko wyciąg z aloesu i jakieś blasamy jak w kremach. Ale co do zasady zgoda. Już nie pisałem, bo głupio ale po tym nawilżanym potem dodatkowo myje tyłek i jeszcze raz zwykłym do sucha. Ale za rok bidecik będzie 100%.
  • Odpowiedz
@not_me: można spłukiwać, ale nie każdy i niestety, ale @Miii_Kiii producenci często kłamią jeśli chodzi o to czy faktycznie powinno się go spuszczać w toalecie. AVELLA z Rossmann faktycznie zaczyna rozpadać po chwili w wodzie, ale taki Velvet ma włókna, które zapobiegają rozpadnięciu się (mimo naklejki “można spłukiwać”).

Dobrym testem jest nalanie wody do pudełka, włożenie listka papieru i wymieszanie lekko zawartości po jeden minucie namaczania. Po takim teście
  • Odpowiedz
niesamowite że właściwie wszędzie na wschód od europy ten dynks jest normą,

@KochanekAdmina: @makaronzjajkiem: U mnie na uniwerku medycznym w Łodzi w budynkach gdzie jest dużo studentów Arabskich, z Afryki i z Indii też ten wąż do płuaknia tyłka jest w każdym boksie w kiblu. Mój dziadek w swoim mieszkaniu też to zamntował. Ja właśnie to mieszkanie dostałem, i za rok się tam wprowadzę jak zrobię remont, ale
  • Odpowiedz
Dobrym testem jest nalanie wody do pudełka, włożenie listka papieru i wymieszanie lekko zawartości po jeden minucie namaczania. Po takim teście AVELLA zachowywała się podobnie do zwykłego papieru, a Velvet nawet po użyciu siły został w jednym kawałku. Ba, nawet jak próbowałem ręcznie do rozerwać po eksperymencie, to nadal trzeba było użyć bardzo dużo siły.

@makaronzjajkiem: chłop profesjonalnie testował papiry pokupne, dla takich chwil nicz nie robię
  • Odpowiedz
Ta, super jak nawet nie można tego wrzucić do wc.

@not_me: cholera, słyszałem takie legendy, jednak całe szczęście zapomniałem i od lat konsekwentnie wrzucam je do toalety (więcej niż jedną)
  • Odpowiedz