@peetee: też o tym pomyślałem, może to na żywo jeszcze... no akurat liczby parzyste to coś bardzo złego zaszło w głowach nauczycielki - ta pani od obwodu jeszcze ujdzie, literówki w learning nawet nie warto wypominać... no ale teraz pani nie umie mnożyć :). Fakt jednak, że trema może je zżerać.
Dlatego powinni zatrudnić Łukasza Stanisławowskiego.
@peetee: nie mam, bo to nie moja działka, ale przecież nikt tych nauczycielek nie szantażował i nie zastraszał żeby to prowadziły. Może i źle się dzieje z epidemią, ale w takie coś to nie uwierzę.
@peetee: mnie też się zrobiło żal, szkoda babek. Ja to rozumiem bo w stresie mówie i robie zupełnie niemożliwe rzeczy i robię błędy jakich bym się nie dopuściła gdybym nie była tak zestresowana.
@swagerstom: no więc działa to tak, że jeśli następuje błąd to jest cięcie i powtarzamy ujęcie :). Nawet zupełnie amatorskie kanały na YT tak robią i to jest naturalne.
Myślisz że wypuściliby Breaking Bad w takiej formie jak na filmie który załączyłem? Przecież aktorzy się mylą przed kamerą non stop, a są profesjonalistami.
@peetee: Przepraszam bardzo, ale to taki kolejny pokaz bylejakości jaka trawi politykę w wykonaniu PiSu i widać też telewizji publicznej. Robienie wolnego 12 listopada 2018 r. z podpisem ustawy kilka dni wcześniej to dobry przykład czy dodawanie jakichś wrzutek do zmian ustaw. Po prostu brakuje jakości, a jakość to wskaźnik zaangażowania i pasji. Robiąc te programy każdemu pewnie chodziło tak jak w szkole odwalić 45 minut i cyk kasa na
@peetee: Moment moment. Chcesz powiedzieć, że Panie, które są nauczycielkami, czyli mają odpowiednie wykształcenie i doświadczenie nie wiedzą, że zajęcia należy porządnie przygotować? Że właśnie od przygotowania zależy, co się na lekcji wydarzy, a improwizacja ma jedynie stymulować i pokazywać, że nauczyciel wie, o czym mówi i co robi, skoro potrafi reagować na bieżąco?
Może masz pojęcie o działaniu mediów, ale chyba nie o nauczaniu. Nie powinno być zgody na
@peetee: nikt w tvPis nie jest z ulic. Nikt nie jest przypadkowy. A co najważniejsze nikt nie jest za darmo. Szkoda to co najwyżej marnowanych pieniędzy i poziomu nauczania w pl.
@Patronus-Weiss: Tak tak wszyscy w TVP to są znajomki Jarka albo innych pisowców. Wszyscy to też ofiary reżimu, szkalowani i opluwani chlip chlip. Od dawna się leczysz biedaku?
@peetee: Nawet nie wiesz w ilu szkołach w mniejszych miejscowościach czy na prowincji caly proces nauczania wygląda podobnie. Nauczycielki udają że uczą a same nie ogarniają tematu, uczniowie udają że słuchają, by na koniec roku zostać przepchanym na dwójach z klasy do klasy. Ale oczywiście hurrrr jakby nauczyciele zarabiali więcej to by było durrrr inaczej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@swagerstom: nie masz zielonego pojęcia jak działają media od środka prawda?
Dlatego powinni zatrudnić Łukasza Stanisławowskiego.
@swagerstom: no więc działa to tak, że jeśli następuje błąd to jest cięcie i powtarzamy ujęcie :). Nawet zupełnie amatorskie kanały na YT tak robią i to jest naturalne.
Myślisz że wypuściliby Breaking Bad w takiej formie jak na filmie który załączyłem? Przecież aktorzy się mylą przed kamerą non stop, a są profesjonalistami.
Może masz pojęcie o działaniu mediów, ale chyba nie o nauczaniu. Nie powinno być zgody na
@peetee: nikt w tvPis nie jest z ulic. Nikt nie jest przypadkowy. A co najważniejsze nikt nie jest za darmo. Szkoda to co najwyżej marnowanych pieniędzy i poziomu nauczania w pl.
Ale to dobrze, uczą od początku że w tym kraju nie o wiedzę i kompetencje chodzi a o koneksje i oportunizm xD
Nauczycielki udają że uczą a same nie ogarniają tematu, uczniowie udają że słuchają, by na koniec roku zostać przepchanym na dwójach z klasy do klasy. Ale oczywiście hurrrr jakby nauczyciele zarabiali więcej to by było durrrr inaczej
Komentarz usunięty przez moderatora
@peetee: ja wiem, że się nie nadaję do występów przez kamerą i się nie pcham tam gdzie nie pasuję
a tu co? zaproponowali dodatkowe 1500 brutto?