Aktywne Wpisy
P4ncak3 +51
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
zatracenie_czasu +233
Parę tygodni temu mnie zwolnili z #korposwiat dziś jadę na rozmowę i ewentualnie podpisanie umowy.. dajcie plus na odwagę
źródło: 68f0701fc3e64306ad69ea6a644266bd
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@dupa_karuzela: mój umysł już raz próbował się z-----ć, od ładnych paru lat musi być wspomagany kolorowymi cukierkami które wyłaczą mu systemy odpowiedzialne za odczuwanie uczuć(i tak już mu zostanie, bo jest za stary żeby nawet mieć jakiekolwiek szanse coś zmienić), i nawet nie pamięta jak to jest czuć dotyk drugiego człowieka. Nie p-----l mi tu dziurawcu o tym jak to wymuszona
kiedy jeszcze podejmowałem jakiekolwiek próby inicjowania interakcji z kobietami, w dosłownie każdym przypadku zostałem bezczelnie odrzucony w ciągu kilku sekund. Z kolei w druga stronę nie było nigdy ani jakiejkolwiek próby podjęcia interakcji, ani nawet jakichkolwiek sygnałów mogacych świadczyć o jakimkolwiek zainteresowaniu. W styczniu wbiłem