Aktywne Wpisy
wcfilmowe +777
Główna to #!$%@? stan umysłu.
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
#!$%@? akcja w Szczecinie chłop wjeżdża w kilkunastu ludzi na przejściu w tym dzieci, stan krytyczny poszkodowanych.
Co robią wykopki z głównej?
UKRAINIEC!!!! BANDERY!!!! WINCYJ SOCJALU DLA UPAIŃCÓW!!!!!! UUUU!!!! AAAAA!!!! UGA BUGA!!!
Tymczasem napastnikiem był naćpany polski polak husarz wyklęty.
A już siedziały larwy z głównej z #!$%@? w ręku, że może tym razem się uda i będzie to Ukrainiec.
Ta sama historia była przy zabójstwie na
Tortcebulowy +613
Bardzo rzadko noszę ten zegarek...
Jednak jak już to robię to trafia do mnie jak dobrze on wygląda. Idealny rozmiarowo. Pasuje do wszystkiego.
Siedzenie w domu wiec zabieram "na wybieg" każdy automat. Dzisiaj jego kolej :) Co u was na nadgarstku??
Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Trzymajcie się podczas tego szaleństwa na świecie...
#zegarki #kontrolanadgarstkow
U mnie tradycyjnie Zelos. W kolekcji mam jedynie SNK809 i Casio gwm5610 :/
@Volan: to ten Zelos full lume prawda?? Wieczorem nie pytają się wszyscy ciebie czemu to tak świeci?? Nie rzuca się jakoś bardziej w oczy niż inne zegarki??
Jeszcze się nie zdarzyło żeby coś mówili bo zbytnio nie widuje się ze znajomymi xD
Luma nie jest jakaś mega silna, ale na tyle trwała, że w nocy zawsze można zobaczyć która godzina.
Może to i lepiej że utknąłeś w Polsce. Mam znajomych w Lądku Zdroju i sytuacja tam nie wygląda super kolorowo.
Moze lepiej siedzieć w Polsce :)
Dobrze ze te High Endowe zegarki masz ze sobą. Jak zaczną w Anglia szabrowac domy to nie wezmą tych najdroższych, które są z Tobą( ͡~ ͜ʖ ͡°)
... chyba mnie
Bo się zarumienię (。◕‿‿◕。)
Nie przesadzajmy, do high endu to trochę brakuje :) No i raczej nie zabierałem ich z myślą o wartości, tylko o uniwersalności. Nie chciałem zabierać 10 pasków i bawić się w zmienianie na urlopie. A jak widać trzeba było...
A jeśli chodzi o paski to dzwoń do kolegi @conik i on Ci dorobi co trzeba :)
Dzisiaj klasyk od Seiko
(nikt wtedy nie będzie głupio komentował)
Ja zakładam zegarek zaraz po porannej toalecie :)