Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

Bardzo rzadko noszę ten zegarek...
Jednak jak już to robię to trafia do mnie jak dobrze on wygląda. Idealny rozmiarowo. Pasuje do wszystkiego.
Siedzenie w domu wiec zabieram "na wybieg" każdy automat. Dzisiaj jego kolej :) Co u was na nadgarstku??
Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Trzymajcie się podczas tego szaleństwa na świecie...
#zegarki #kontrolanadgarstkow
źródło: comment_15851390904lx6k7yMq5HY58rXp5OUV1.jpg
Pobierzźródło: comment_1585139315V6T9WuCbuu5KpVxylaFOI8.jpg
PobierzU mnie tradycyjnie Zelos. W kolekcji mam jedynie SNK809 i Casio gwm5610 :/
źródło: comment_1585139611dQU3AoKFsYXY5gyEacqOvN.jpg
Pobierzźródło: comment_1585139655MVq3UFVyGi65tnVOvItZHQ.jpg
Pobierz@Volan: to ten Zelos full lume prawda?? Wieczorem nie pytają się wszyscy ciebie czemu to tak świeci?? Nie rzuca się jakoś bardziej w oczy niż inne zegarki??
źródło: comment_1585140402MmDyYYBgNpMTq8Ys5nu1qv.jpg
PobierzJeszcze się nie zdarzyło żeby coś mówili bo zbytnio nie widuje się ze znajomymi xD
Luma nie jest jakaś mega silna, ale na tyle trwała, że w nocy zawsze można zobaczyć która godzina.
Może to i lepiej że utknąłeś w Polsce. Mam znajomych w Lądku Zdroju i sytuacja tam nie wygląda super kolorowo.
Moze lepiej siedzieć w Polsce :)
Dobrze ze te High Endowe zegarki masz ze sobą. Jak zaczną w Anglia szabrowac domy to nie wezmą tych najdroższych, które są z Tobą( ͡~ ͜ʖ ͡°)
... chyba
Bo się zarumienię
źródło: comment_1585141031eyZOikXldGAQxbCcIMPyfS.jpg
PobierzA jeśli chodzi o paski to dzwoń do kolegi @conik i on Ci dorobi co trzeba :)
Dzisiaj klasyk od Seiko
źródło: comment_1585141420CLelcZKze5F9TdHsnktbEj.jpg
Pobierzźródło: comment_1585144267LUBajFuCylP01YL0qcPcas.jpg
Pobierz(nikt wtedy nie będzie głupio komentował)
Ja zakładam zegarek zaraz po porannej toalecie :)