Wpis z mikrobloga

@AllieCaulfield:

Bardzo rzadko noszę ten zegarek...
Jednak jak już to robię to trafia do mnie jak dobrze on wygląda. Idealny rozmiarowo. Pasuje do wszystkiego.
Siedzenie w domu wiec zabieram "na wybieg" każdy automat. Dzisiaj jego kolej :) Co u was na nadgarstku??
Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Trzymajcie się podczas tego szaleństwa na świecie...

#zegarki #kontrolanadgarstkow
AllieCaulfield - @AllieCaulfield:

Bardzo rzadko noszę ten zegarek... 
Jednak jak ...

źródło: comment_15851390904lx6k7yMq5HY58rXp5OUV1.jpg

Pobierz
  • 35
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AllieCaulfield: Tak. Najciekawiej jest nocą jak sięgam po klamkę i widzę świecący dysk na nadgarstku bezel świeci jaśniej niż tarcza.
Jeszcze się nie zdarzyło żeby coś mówili bo zbytnio nie widuje się ze znajomymi xD
Luma nie jest jakaś mega silna, ale na tyle trwała, że w nocy zawsze można zobaczyć która godzina.
@m_bielawski: a myślałem o Tobie trochę (nie zrozum mnie źle :)
Może to i lepiej że utknąłeś w Polsce. Mam znajomych w Lądku Zdroju i sytuacja tam nie wygląda super kolorowo.
Moze lepiej siedzieć w Polsce :)

Dobrze ze te High Endowe zegarki masz ze sobą. Jak zaczną w Anglia szabrowac domy to nie wezmą tych najdroższych, które są z Tobą( ͡~ ͜ʖ ͡°)

... chyba mnie
@AllieCaulfield:

a myślałem o Tobie trochę (nie zrozum mnie źle :)

Bo się zarumienię ()

Dobrze ze te High Endowe zegarki masz ze sobą.

Nie przesadzajmy, do high endu to trochę brakuje :) No i raczej nie zabierałem ich z myślą o wartości, tylko o uniwersalności. Nie chciałem zabierać 10 pasków i bawić się w zmienianie na urlopie. A jak widać trzeba było...

Jak