Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
I jak nie nazywać takich bab biurwami?
Oczywiście się jej odszczeknęłam, ale nie o to chodzi. Takie podejście pokazuje problem, z którym boryka się zapewne duża część przede wszystkim rodziców z rodzin wielodzietnych - wymaganiem kontynuowania edukacji nie jest internet i komputer, jednak w sytuacji, kiedy zmienia się forma zajęć, zostają na lodzie. System nie jest przemyślany ani trochę, trzyma się na gównie zamiast kleju, a odstępstw nie przewiduje.
Traktowanie studentów jak szmat to osobna kwestia.
Eh.
#studia #koronawirus #covid19 #logikarozowychpaskow
Powiedz to kuhwa mojej siostrze która studiuje a ma czwórkę dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
21 wiek i typiara wini system
Za to ze nje ma komputera? Weźcie to jest zarzutka to się nie dzieje naprawdę
@SweterWPaski: Koszt kamerki 40 PLN. Telefon też wystarczy. Nie masz smartfona, komputera, tableta nic z tych rzeczy?
Moim zdaniem nie nadajesz się obecnie na studia.
Komentarz usunięty przez autora
Uważam, że przesadzasz. Kupno łapka to 400zl, a jak za drogo, to są biblioteki i kafejki internetowe. Życie we współczesnym świecie bez łapka albo PCta to jak bez ręki, nie uważam także, że uczelnia powinna załatwiać takie rzeczy - tak samo jak nie załatwia długopisów, podkreślaczy i zeszytów. Jak ja rozpoczynałem naukę na uczelni, to pierwszym zakupem był laptop, bo oczywistym jest, że się przyda.
@szynszyla2018: ale wiesz, że za połowę ceny tego nowego mogłaś kupić jakąś pofirmową używkę o tych samych bądź lepszych parametrach?
@SweterWPaski: a co jej odpisałaś?
Komentarz usunięty przez autora
PS "jedni jedzą kawior, drudzy pierogi z żabki" rapuje #tacohemingway i czuję to mocno, bo znajoma dzisiaj kupiła kurtkę za 2k (idiotyzm totalny imho) a jakaś dziewczyna nie