Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
I jak nie nazywać takich bab biurwami?
Oczywiście się jej odszczeknęłam, ale nie o to chodzi. Takie podejście pokazuje problem, z którym boryka się zapewne duża część przede wszystkim rodziców z rodzin wielodzietnych - wymaganiem kontynuowania edukacji nie jest internet i komputer, jednak w sytuacji, kiedy zmienia się forma zajęć, zostają na lodzie. System nie jest przemyślany ani trochę, trzyma się na gównie zamiast kleju, a odstępstw nie przewiduje.
Traktowanie studentów jak szmat to osobna kwestia.
Eh.
#studia #koronawirus #covid19 #logikarozowychpaskow
Babka stwierdziła, że będziemy robić inny przedmiot, który wymaga użycia programu, który ma wymagania niczym Wiedzmin. Co stwierdziła pani profesor? Że skoro jej działa to nam też musi :')
Wszystkim którzy chcą mi tutaj napisać, że co to za problem wydać kilka tysięcy na nowego laptopa W TRAKCIE PANDEMII serdecznie nie pozdrawiam kopem w dupe.
Komentarz usunięty przez autora
Jakim cudem nie masz byle lapka za grosze? Obyś była chociaż ładna bo w innym wypadku zginiesz z głodu na tym świecie xD
Ja się wcale tym babkom w dziekanacie nie dziwię widząc twoja postawę xD
@kinesin1000: nie znasz mojej uczelni ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ zresztą jak na kierunku ponad 100 osób to głupio być w tej nielicznej grupie, która się nie podporządkuje. Nawet jeśli łamię normy kwarantanny.
@michael94: stacjonarny mam
@Jarylo Powiem ze to tak marna wymówka że ta osoba wprost kłamie albo jest kompletnie niezaradna życiowo.
Taki argument to ja mogłem rzucić w czasach dial up na prowincji na przełomie tysiąclecia. Teraz z byle telefonu masz internet wszędzie zdatny do użycia.
Obecne warunki są bardzo dalekie od normalnych i sytuacja zmienia się z dnia na dzień.
Tego się w tym tempie nie da zrobić tak, by wszyscy byli