Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
I jak nie nazywać takich bab biurwami?
Oczywiście się jej odszczeknęłam, ale nie o to chodzi. Takie podejście pokazuje problem, z którym boryka się zapewne duża część przede wszystkim rodziców z rodzin wielodzietnych - wymaganiem kontynuowania edukacji nie jest internet i komputer, jednak w sytuacji, kiedy zmienia się forma zajęć, zostają na lodzie. System nie jest przemyślany ani trochę, trzyma się na gównie zamiast kleju, a odstępstw nie przewiduje.
Traktowanie studentów jak szmat to osobna kwestia.
Eh.
#studia #koronawirus #covid19 #logikarozowychpaskow
Ciekawe co byś powiedziała studiując elektronikę jakby się okazało, że musisz sobie kupić komponenty do projektu i najlepiej jeszcze podstawowe narzędzia potrzebne do jego złożenia xD
Nie wiem czego oczekiwałaś. Mieli lecieć w podskokach do Media Markt po lapka dla Ciebie czy co? A może zrezygnować z takiego rozwiązania bo nie pomyślałaś o jakimkolwiek komputerze za 600zł idąc na studia? xD
Widzę że można być na tyle rozszczeniowym aby isc na studia nie mając nawet komputera.
@Saeglopur: Nie widzę problemu, filmy oglądam na telefonie chłopaka, na koncie Google mam dostęp do większości potrzebnych narzędzi. Nie mam komputera od prawie dwóch lat z krótkimi przerwami.
@Saeglopur: Na wioskach często gęsto nie ma zasięgu LTE, zresztą co tu gadać o wioskach - na obrzeżach Warszawy bywa słabo, mieszkałem jakiś czas temu na Ursusie i po 17 LTE przestawało wyrabiać - a to było przed boomem na pracę zdalną. Znajomy w Otwocku też miał spore problemy żeby mieć używalny internet... Teraz wyobraź sobie, że wyrzucają cię z