Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +584
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +6
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Mam pare pdf po 300-400 stron chce usunąć z nich moje imię i nazwisko (zgubił mi się główny plik i nie moge tego zrobić ręcznie)
Jest jakiś szybko sposób na to ? Np dodanie białego prostokąta w dwóch miejscach?
Po za tym to są moje materiał...
Oczywiście moje imię i nazwisko jest na każdej stronie...
Bo jak by było na jednej do dał bym radę.
Próbowałem np w Affinity Photo coś takiego samego zrobić ale każda strona w pdf to jest odzielny artboard i macro zostanie wykonane tylko na konkretnej stronie i trzeba ręcznie klikać 470 stron. Więc z automatyzacji póki co nici.
Próbowałem w Affinity Publisherze dodać master page i na nim dodać czarny pasek ale tak zrobiłem watermarka że tekst jest 5 odcieniach szarości wykropkowany że