@SoboleskU: Patrz Grażyna to HungarianBookSmuggler, właśnie wrócił z otwarcia tęczowego parasola w tyłku SoboleskU. Byłem, widziałem, nie polecam, tragiczne wrażenia.
GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE - LGBT POLSKA
@SoboleskU: Kto ci powiedział, że mnie interesuje co ludzie robią w własnym domu pod własną kołdrą? To jest właśnie ten twój problem. Myślisz, że jesteś mądrzejszy od innych a prawda jest całkiem inna.
@sobolesku I wracamy do początku czyli do ortografii i twojej pisowni. Moją aktywnością na tagu jest wrzucanie obrazka z rodziną chronioną parasolem przed zalewem tęczy. Homofobem nie jestem. Do oskarżeń w sprawie bycia kryptogejem się nie odniosę bo jest to poza granicami dobrego smaku. Lecz jeśli innych wyzywasz od kryptogeji i uważasz to za obelgę to jedynym homofobem w tym poście jesteś TY. Oficjalnie przyznaję się do swoich poglądów, a twoich
@SoboleskU: Poczytaj sobie co piszesz, porównaj moje i twoje słowa. Obiektywnie stwierdz kto jest nietolerancyjny i kto jest prostakiem. Bo patrząc na słowa to wychodzi na ciebie
Jestes czlowiekiem nietolerancyjnym.Moja nietolerancje jest odpowiedzia na twoje zachowanie.Chronisz rodzine przed tęczą.Ja chronie rodzine przed rzeką głupoty.
Daleko idące wnioski bez żadnego poparcia w prawdzie.
Społeczeństwo i jego instytucje mają uzasadnione prawo do samoobrony, co wypiera zasadę akceptacji. Tak więc ludzie nietolerancyjni muszą być tolerowani, jednak tylko do momentu gdy nie zagrożą tolerancyjnemu społeczeństwu i jego instytucjom.
A jeszcze to :D Ciesz się, że cie toleruje człowieku nietoleracyjny ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°). Za niedługo mogę
@SoboleskU: czyli tolerancja nie może istnieć bez nietolerancji. Analogicznie antyfaszyści walczą z faszystami metodami którymi przebijają nawet owych faszystow (cynizmem ich nawet deklasując) Tak samo tolerancyjni tęczowi przejęli slowo tolerancja i wypaczyli jego znaczenie i interpretacje, często niespójne ale konsekwentnie uznają ze coś co jest w ich mniemaniu niepasujące do ich definicji tolerancji jest jednocześnie nietolerancyjne i zaczynają ich autorów atakować metodami które nie stosują nawet osoby wg nich nietolerancyjne
@HungarianBookSmuggler @dzidek_nowak @Enviador @defkor
Uwaga.Mamy kolejnego parasolowego kryptogeja( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1584185032jrMimhBGj45QogL4efsq7T.jpg
PobierzPatrz Grażyna to HungarianBookSmuggler, właśnie wrócił z otwarcia tęczowego parasola w tyłku SoboleskU.
Byłem, widziałem, nie polecam, tragiczne wrażenia.
GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE - LGBT POLSKA
@HungarianBookSmuggler: wy gejzery tylko o dupach caly dzien( ͡° ͜ʖ ͡°)Wyluzuj chłopie
wez chlopaka za reke i idzcie na spacer(ʘ‿ʘ)
źródło: comment_15841867568APwTHN6uPP5zvuhq70G0j.jpg
Pobierzhttps://psychiatria.com
Przyda ci się, to już nie zalążek choroby psychicznej. To pełnoprawny pasożyt w miejscu twojego mózgu.
źródło: comment_1584186828brCYVas1F4xM602FTgfIG6.jpg
Pobierz@HungarianBookSmuggler: chorobą psychiczna jest interesowanie sie co inni robia
pod kołdrą kryptogeju.Zapamietaj to sobie
z parasolem?jestes homofobem i kryptogejem.obrazki to umiesz wrzucac ale przyznac
do pogladow to juz za miekka faja jestes(ʘ‿ʘ).oj boicie sie banow boicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oficjalnie przyznaję się do swoich poglądów, a twoich
@HungarianBookSmuggler: dobra prostaczku.zakonczylem juz dyskusje z toba bo to
strata czasu.bedziesz od dzis dostawal ode mnie te sama dawke nietolerancji
źródło: comment_1584189761XLWveSVcR4pnCVr6cyREoX.gif
PobierzTo moja ostatnia wiadomosc dla ciebie.Poczytaj moze cos zrozumiesz
Tolerowanie
Daleko idące wnioski bez żadnego poparcia w prawdzie.
A jeszcze to :D Ciesz się, że cie toleruje człowieku nietoleracyjny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Za niedługo mogę
Tak samo tolerancyjni tęczowi przejęli slowo tolerancja i wypaczyli jego znaczenie i interpretacje, często niespójne ale konsekwentnie uznają ze coś co jest w ich mniemaniu niepasujące do ich definicji tolerancji jest jednocześnie nietolerancyjne i zaczynają ich autorów atakować metodami które nie stosują nawet osoby wg nich nietolerancyjne