Aktywne Wpisy

yahoomlody +42
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

hokei00 +368
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

@HungarianBookSmuggler @dzidek_nowak @Enviador @defkor
Uwaga.Mamy kolejnego parasolowego kryptogeja( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1584185032jrMimhBGj45QogL4efsq7T.jpg
PobierzPatrz Grażyna to HungarianBookSmuggler, właśnie wrócił z otwarcia tęczowego parasola w tyłku SoboleskU.
Byłem, widziałem, nie polecam, tragiczne wrażenia.
GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE - LGBT POLSKA
https://psychiatria.com
Przyda ci się, to już nie zalążek choroby psychicznej. To pełnoprawny pasożyt w miejscu twojego mózgu.
źródło: comment_1584186828brCYVas1F4xM602FTgfIG6.jpg
Pobierz@HungarianBookSmuggler: chorobą psychiczna jest interesowanie sie co inni robia
pod kołdrą kryptogeju.Zapamietaj to sobie
z parasolem?jestes homofobem i kryptogejem.obrazki to umiesz wrzucac ale przyznac
do pogladow to juz za miekka faja jestes(ʘ‿ʘ).oj boicie sie banow boicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oficjalnie przyznaję się do swoich poglądów, a twoich
@HungarianBookSmuggler: dobra prostaczku.zakonczylem juz dyskusje z toba bo to
strata czasu.bedziesz od dzis dostawal ode mnie te sama dawke nietolerancji
źródło: comment_1584189761XLWveSVcR4pnCVr6cyREoX.gif
PobierzTo moja ostatnia wiadomosc dla ciebie.Poczytaj moze cos zrozumiesz
Tolerowanie
Daleko idące wnioski bez żadnego poparcia w prawdzie.
A jeszcze to :D Ciesz się, że cie toleruje człowieku nietoleracyjny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Za niedługo mogę
Tak samo tolerancyjni tęczowi przejęli slowo tolerancja i wypaczyli jego znaczenie i interpretacje, często niespójne ale konsekwentnie uznają ze coś co jest w ich mniemaniu niepasujące do ich definicji tolerancji jest jednocześnie nietolerancyjne i zaczynają ich autorów atakować metodami które nie stosują nawet osoby wg nich nietolerancyjne