Wpis z mikrobloga

@HungarianBookSmuggler: i wracamy do poczatku.czym jest twoja aktywnosc na tagu

z parasolem?jestes homofobem i kryptogejem.obrazki to umiesz wrzucac ale przyznac

do pogladow to juz za miekka faja jestes(ʘʘ).oj boicie sie banow boicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sobolesku I wracamy do początku czyli do ortografii i twojej pisowni. Moją aktywnością na tagu jest wrzucanie obrazka z rodziną chronioną parasolem przed zalewem tęczy. Homofobem nie jestem. Do oskarżeń w sprawie bycia kryptogejem się nie odniosę bo jest to poza granicami dobrego smaku. Lecz jeśli innych wyzywasz od kryptogeji i uważasz to za obelgę to jedynym homofobem w tym poście jesteś TY.
Oficjalnie przyznaję się do swoich poglądów, a twoich
  • Odpowiedz
@SoboleskU:

Społeczeństwo i jego instytucje mają uzasadnione prawo do samoobrony, co wypiera zasadę akceptacji. Tak więc ludzie nietolerancyjni muszą być tolerowani, jednak tylko do momentu gdy nie zagrożą tolerancyjnemu społeczeństwu i jego instytucjom.

A jeszcze to :D Ciesz się, że cie toleruje człowieku nietoleracyjny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Za niedługo mogę
  • Odpowiedz
@SoboleskU: czyli tolerancja nie może istnieć bez nietolerancji. Analogicznie antyfaszyści walczą z faszystami metodami którymi przebijają nawet owych faszystow (cynizmem ich nawet deklasując)
Tak samo tolerancyjni tęczowi przejęli slowo tolerancja i wypaczyli jego znaczenie i interpretacje, często niespójne ale konsekwentnie uznają ze coś co jest w ich mniemaniu niepasujące do ich definicji tolerancji jest jednocześnie nietolerancyjne i zaczynają ich autorów atakować metodami które nie stosują nawet osoby wg nich nietolerancyjne
  • Odpowiedz