@Darksed: tak szczerze to nic, co by mogło powodować retencję. Do tego kończę pierwszy tydzień minicuta. Nie wiem o co kaman mówiąc szczerze. Nawet Antek już nie idzie.
@Duzy_Dziki_Zwierz: no, nie do końca jest tak że jak się masz zarazić to i tak się zarazisz, bo pewne zachowania temu sprzyjają bardziej niż inne i należy być ostrożnym.
Ty sobie może przejdziesz wirusa bezobjawowo, czego Ci z całego serca życzę, ale ja na przykład mam pecha, bo urodziłem się z wadą serca więc mimo mlodego wieku jestem w pierwszej grupie ryzyka. Na siłowni spotkasz może pięć osób, ale niech
@M-ever: ale w kolejce po srajtaśme i makaron już się nie zarazisz... Jesteś chory, unikasz wychodzenia, rozumiem to. Jakby ktoś w moim otoczeniu był chory, robiłbym to samo. Przestrzegam zaleceń, nie szlajam się. Żyję praca dom siłownia. Chodzę piechotą, żeby nie jeździć komunikacja niepotrzebnie. Nie dajmy się zwariować. Jeszcze mi powiedz, że odpowiedzialny obywatel chodzi tylko po srajtaśme do biedronki.
@Duzy_Dziki_Zwierz: ale runalbys psychicznie jakbys zlapal wirusa ( ͡°͜ʖ͡°) ciekawe jakie spadki bys zaliczyl jakby ci sie udalo wyleczyc z tego gowna xD niezla kasa by sie utopila, ktora zainwestowales w siebie
@Duzy_Dziki_Zwierz: aaaa, no a jakby sie was 2-4 zebralo to duzy koszt? kazdy po pare kafli wyklada i cos by tam bylo. moze nie eleiko ale pozwolalaby cwiczyc ( ͡°͜ʖ͡°)
@no_clue: zawsze większy niż 30zł miesięcznie, które mam teraz, a przez to, że się przebranżowiłem kokosów na razie nie zarabiam. Ale wszystko w swoim czasie.
źródło: comment_1584115698s1TDGGPyIU8POhH3DL30K1.jpg
PobierzTy sobie może przejdziesz wirusa bezobjawowo, czego Ci z całego serca życzę, ale ja na przykład mam pecha, bo urodziłem się z wadą serca więc mimo mlodego wieku jestem w pierwszej grupie ryzyka. Na siłowni spotkasz może pięć osób, ale niech
Wierz mi, dożyje, a jeśli nie, to i tak mi będzie wszystko jedno( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, po prostu w przeciwieństwie do ciebie nie wszyscy mają w głowie mieszanki gówna i kompleksów...