Aktywne Wpisy
rudyba +79
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Pierwsza pozycja dla kogoś z 2m wzrostu, a druga 1.5m XD
U mnie jeszcze mam zabawę ze sprzątaczką, ławka jest super śliska, a sprzataczka mi między seriami przeciera ją mokrą szmatą i przegadać nie idzie xD
@jakubowski_: pomaga utrzymac napiecie w nogach przez zwiekszony opór gumy, po prostu dzialaja przeciwne sily - Ty sie odpychasz nogami, guma nie pozwala Ci odjechac i jestes super stabilny
Czysty RiGCZ właśnie z powodów, które opisałeś.
Próbowałem i jestem średnio zadowolony. Mam przez to problemy z trzymaniem łopatek i równym ułożeniem pleców na ławce.
@Kasahara: bardzo grozne, mozna sobie zafundowac niestabilnosc stawu barkowo-obojczykowego..
Szczególnie przy decline bench była lipa ze stabilnością. Wprowadzam na następnym treningu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚