odcinek o Ferrari moim zdaniem jeden z najgorszych. chlopaki mieli niesamowita rywalizacje caly sezon, a oni pokazali Austin. Chcialem zobaczyc co sie dzialo w Soczi kiedy Vettel odmowil oddania pozycji Leclercowi a 5min pozniej mu silnik padl.
@lukasz-glowacki: oprócz tego co wymienili inni to tą sztuczną rozmowę Steinera z Haasem przy kawie: -jesteśmy w dupie -nie ma prędkości -mamy p--------e -no, coś tam coś tam dane -musisz coś z
@lukasz-glowacki: Wywaliłbym te jęczenie na temat schorowanego Lawisa gdzie siedzi ubrany w kurtkę i kilka bluz i mówi jak mu bardzo gorąco. Wstawki Buxton, które przypominają paradokument. W całości odcinek z Williamsem i go zastąpił wyciętymi scenami z Robertem.
@lukasz-glowacki: Ryszardo. Miał swój cały sezon, nie potrzebuje drugiego. Już wolałbym potyczki Gekona w F2 oglądać, niż kolejny "dramat" zawodnika, któremu nic się nie dzieje. Buxton czy jak mu jest trochę mnie irytował. Matka Albona ujdzie (jest mało tego materiału), mnie w ogóle nie obchodzi jej historia, ale dziennikarze pytają, widocznie są ludzie którzy żyją jej życiem. Sama historia Albona + Gastly + Sainz fajnie przedstawiona, ale można ją było ładniej spiąć, bardziej zwięźle.
@lukasz-glowacki: Wywaliłbym większość scen z Hamiltonem, sceny z matką Albona, pseudowalki typu Ricciardo-Sainz (zamiast skupienia się na rzeczywistej walce, chociażby Verstappen-Leclerc itp.) oraz Cyrila z Renault xD
Brakuje rywalizacji w Ferrari (wiele ciekawych momentów kompletnie olano), wspomnienia o punkcie Kubicy (skoro już mówią o hollywoodzkich historiach), ale o dziwo Norrisa jest nawet mniej niż Kubicy Alfy i Racing Point po prostu nie było
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Komentarz usunięty przez autora
odcinek o Ferrari moim zdaniem jeden z najgorszych.
chlopaki mieli niesamowita rywalizacje caly sezon, a oni pokazali Austin.
Chcialem zobaczyc co sie dzialo w Soczi kiedy Vettel odmowil oddania pozycji Leclercowi a 5min pozniej mu silnik padl.
źródło: comment_1583235214GGmTwbMWz0VqHAkXU3Etw4.jpg
Pobierz-jesteśmy w dupie
-nie ma prędkości
-mamy p--------e
-no, coś tam coś tam dane
-musisz coś z
Buxton czy jak mu jest trochę mnie irytował.
Matka Albona ujdzie (jest mało tego materiału), mnie w ogóle nie obchodzi jej historia, ale dziennikarze pytają, widocznie są ludzie którzy żyją jej życiem.
Sama historia Albona + Gastly + Sainz fajnie przedstawiona, ale można ją było ładniej spiąć, bardziej zwięźle.
Brakuje rywalizacji w Ferrari (wiele ciekawych momentów kompletnie olano), wspomnienia o punkcie Kubicy (skoro już mówią o hollywoodzkich historiach), ale o dziwo Norrisa jest nawet mniej niż Kubicy
Alfy i Racing Point po prostu nie było