Wiele lat temu podróżowałem z plecakiem po zachodniej Europie. Byłem na obrzeżach Barcelony, wędrując u podnóża góry Tibidabo. Byłem na końcu tej drogi, gdzie doszedłem do polany, a tam było jezioro, bardzo ciche miejsce, a wokół były wysokie drzewa. Zapadła cisza. Wspaniale. A po drugiej stronie jeziora widziałem piękną kobietę, kąpiącą się. Ona płakała...
@Pani_Asia: warto dodać, że pogoda rzadko jest tam łaskawa i nawet jak masz ładną pogodę (niebieskie niebo, słońce) to sama Barcelona może być spowita za mgłą, przez co niewiele widać :)
Polecam wybrać się tam na piechotę, żeby zaliczyć podejście przez mordercze schody :)
@Pani_Asia: widoczek z samej góry kościółka, najpierw winda, potem schodki i znów schodki. Widoki piękne i mało kto się zapuszczał na samą górę (jak byłem) :).
@Pani_Asia: polecam Bunkers del Karmel. Byłem w listopadzie, piękna pogoda, zero ludzi i piwko na betonowym tarasie z widokiem na Barcelone.. ehh, siedziałbym cały dzień
@Pani_Asia: jaka piękna, okrągła liczba.
Polecam wybrać się tam na piechotę, żeby zaliczyć podejście przez mordercze schody :)
źródło: comment_1583226808DESehDwGqumqj7hVCnMn8Y.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1583229953TEoNQLSg0nikHLxMd9Tp3i.jpg
Pobierzźródło: comment_1583231990IIpyqL2VjXRDVaEdyEd0fy.jpg
Pobierzźródło: comment_1583235069Ig48HWtuX9ibSUeCVxZPe9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora