Aktywne Wpisy
Ularadarowiec +287
Zakończyły się konsultacje społeczne w sprawie nocnej prohibicji. 86% za zakazem sprzedaży alkoholu pomiędzy 22 a 6.
Jeśli radni zatwierdzą projekt, nowe przepisy wejdą w życie od 1.03.2026
https://www.facebook.com/reel/1208331014554640/?app=fbl
#kielce
Jeśli radni zatwierdzą projekt, nowe przepisy wejdą w życie od 1.03.2026
https://www.facebook.com/reel/1208331014554640/?app=fbl
#kielce

Metodzik +690
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

witam szanowne grono informatycznych świrów. Zabieram się powoli do składania kompa na lata. Dorosłem do tego by w końcu powiedzieć NIE mobilnym farelkom i powiedzieć TAK pecetowi. Komputer będzie mi służył (powiem to dosyć banalnie) do wszystkiego. Począwszy od luźnego surfowania po necie w akompaniamencie muzyki #techno, przez robienie projektów na uczelnie, projektów do pracy no i kończąc oczywiście na beztroskim graniu. Nie jestem zapalonym graczem tj. nie gram codziennie, no chyba że mam po pracy trochę więcej wolnego czasu, w weekend chętnie za to bym coś postrzelał. Nie mam parcia na gierki w 1440p, FHD mnie zadowoli, ale sami wiece jak jest.
Ale do sedna, chciałbym złożyć komputer oparty na CPU od niebieskich. Z racji małych wymagań (ale chęci łechtania swojego EGO) na początku postawiłem na i7-9700F i GPU RTX2060. Chciałbym mieć wszystko na tiptop, jednak monitory dedykowane technologii Gsync są okropnie drogie. Zjechałem ze swoimi wymaganiami i postawiłem na i5-9600KF oraz Gigabyte Radeon RX5600 XT. Co myślicie o takiej konfiguracji? Dosyć sporo naczytałem się o problemach związanymi ze sterownikami czerwonych, błędach przy podłączaniu dwóch monitorów. Czekam na wasze sugestie, pomysły, może ktoś jednak poleci mi pójście w bardziej wydajne i7 (którego pewnie i tak nie wykorzystam) ale będę wiedział że jest
3majcie się w tych obudowach!
@KoldiuszCaesar: to bardzo dużo jak na pc do nie wymagających aplikacji i sporadycznego grania. monitor 1k dodatkowo?
ssd 512 czy 1TB?
ale się bojówka AMD rzuciła do gardła xD
rtx 2070s jest za 1900 w innym sklepie w promocji np. aktualnie
źródło: comment_1583237127GAQWL0R6TmAHCtUc8VRRBh.jpg
Pobierz