Wpis z mikrobloga

#boks Myślę, że Joshua miałby całkiem niemałe szanse ubić Wildera. Fury pokazał, co trzeba zrobić, żeby go poskładać, a AJ w rewanżu z Ruizem pokazał, że potrafi się bardzo dobrze przygotować taktycznie, a słabo też nie bije. Z kolei szczęka Wildera to też nie taki tytan jak można było wcześniej uważać. Teraz pewnie każdy przeciwnik Wildera będzie się na niego rzucał, chociaż i tak moim zdaniem ci mniejsi mają marne szanse. Niestety na razie jakoś nie widzę, żeby ta walka miała się odbyć, o ile Wilder nie wygra 3 walki z Furym, a nie zanosi się na to. Nie rozumiem dość często spotykanego poglądu że AJ jest przehajpowany, bo przegrał z Ruizem - statusu boga boksu nie ma, ale nadal ma chyba najlepszą rozpiskę z topki.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ossadagowah: jak łapie deski to jest łatwy do ubicia, klitczko mögł go wykończyć jakby się na niego rzucił. AJ ma bardzo dobry prawy podbródkowy z uniku, najlepszy jaki widziałem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ossadagowah: porownujesz jakiegoś AJ do boga boksu czyli Furego? Tego Aj ktory nie umie przyjąć? To że Fury poradził wobie z Wilderem to nie znaczy że reszta sobie poradzi. Fury to fenomen, jest jeden. Walka AJ z Wilderem to loteria i może iść w dwie strony
  • Odpowiedz
@Boomkin: Kazdy moze przegrac szczegolnie gdy spotykaja sie tacy zawodnicy. Joshua akurat boksersko potrafi wiecej niz Wilder. Ma duzo lepszy poldystans, najlepszy podbrodkowy w ciezkiej i usprawnil tez prace nog jest jednym z,najlepszych pod tym wzgledem za Furym i Usykiem. Tyson bylby faworytem ale delikatnym
  • Odpowiedz
@Meybah: Gość wyżej wyszedł z założenia, że skoro Fury pokonał Wildera to teraz reszta będzie łatwo klepać.

Odpisałem, że porównuje "Jakiegoś" Joshuę do Furego, bo fury jest teraz najlepszy, zamiótł dwóch wielkich mistrzów, nie przegrał, zmienia styl, tańczy jak baletnica, co walkę jest lepszy. To terminator. Wychodzenie z założenia, że skoro on łatwo pokonał to inni to zrobią jest w tych realiach przy takim Furym absurdalne.

Pozostali dwaj są po
  • Odpowiedz
  • 0
@Boomkin o mnie mówisz? Że wyszedłem z założenia, że skoro Fury pokonał Wildera to RESZTA będzie ŁATWO klepać?

Może przeczytaj mój wpis jeszcze raz.
Sam sobie stawiasz tezy w moim imieniu a potem je obalasz. Ja nie pisałem o żadnym łatwo i o żadnej reszcie, tylko że facet będący aktualnie mistrzem świata 3 federacji miałby niemałe szanse z Wilderem.
  • Odpowiedz