Wpis z mikrobloga

@Pan_Kot: Ja sie z ojca śmiałem, a tutaj miesiąc temu przy remoncie miałem wymieniane drzwi. Przy tych do przedsionka poszła płytka idealnie w progu i trzeba było wymienić. Takich płytek nigdzie byśmy już nie dostali, na szczęście tate "zapobiegawczo" zostawił 3 w garażu jakieś 15 lat temu i sie przydały ( )
  • Odpowiedz
@Pan_Kot: Najgorsze jest jak się od nich tym zarazisz xD
Chociaż ostatnio miałam jakaś sytuację gdzie czegoś potrzebowałam i w rzeczach "przyda się" udało mi się znaleźć to co potrzebowałam xD
Niestety nie pamiętam co to było konkretnie xd
  • Odpowiedz
@Oseghe no czasami tak mam, że zostawiam jakąś rzecz bo "się przyda" ale jak przekładam ją trzeci raz w ciągu roku bo mi zawadza to ją w---------m żeby mnie nie denerwowało xD
  • Odpowiedz
@Pan_Kot: @ZbrodniarzWojenny: Jak ktos w czasie wolnym zajmuje sie tylko netflixem i podrozami( ͡º ͜ʖ͡º) no to faktycznie niepotrzebne.
Majsterkowicze rozumieją,ze pewne rzeczy trzeba mieć. Istotnie za komuny wszyscy musieli nimi być...
  • Odpowiedz
@6182 no kurde, szanujmy się. Nie mówię, żeby w---------ć wszystko, ale żeby jakaś organizacja tego była. A nie, wypieprzanie wszystkiego w jeden kąt bo się przyda a przyjdzie co do czego to tak jak @Zbrodniarz_Wojenny napisał, szukać się w syfie nie chce i idzie do sklepu.
  • Odpowiedz
@ZbrodniarzWojenny: @Pan_Kot: Balagan to juz insza inszosc. Ja swoja młodość (liceum/studia) spędziłem ze swoimi gratami,układając je i nadając zastosowanie, zamiast normalnie próbować smaków życia.Czy żałuję?

• Odpowiedz