Wpis z mikrobloga

@dziecko_w_betoniarce: jeżeli jest u nich taki zwyczaj to nie widzę powodu żebyś miał zrobić inaczej. To nie będzie pajacowanie tylko uszanowanie swojej różowej i swojej przyszłej rodziny :/ w ich oczach zyskasz a ty osobiście nic nie stracisz.
Pogadaj z różowym, może by chciała np byście swoje oświadczyny mieli takie intymne, tylko we dwoje, a potem drugie takie oficjalne przy rodzinie.
  • Odpowiedz
@dziecko_w_betoniarce dzien dobry, chcialbym Panstwa poinformować, ze w najblizszym czasie zamierzam oswiadczyc sie Panstwa corce, chce zebyscie o tym wiedzieli ode mnie i jesli macie Panstwo jakies przeciwskazania to prosze mowic teraz

Tylko mowisz to po oswiadczynach, kiedy juz przyjmie zeby sie jej starzy nie wygadali i git ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dziecko_w_betoniarce: Ale wy na tym wykopie macie problemy. Ja p------e.
Maja taka tradycję? No to idź i ich poinformuj. Uszanuj to.
Masz z tym problem, to masz problem ze znaczeniem zobowiązania jakie niosą za sobą oświadczyny
  • Odpowiedz
Jako różowa uważam że to powinien być moment dla młodych. Ktoś jeszcze się bawi w oficjalne zaręczyny przy rodzicach?
  • Odpowiedz
Problem mentalnej cipy. Chcąc się oświadczyć dziewczynie muszę przed tym iść do jej rodziców i zapytać ich o zgodę bo inaczej będzie koniec świata.... Problem w tym że nawet nie wiem jak się za to zabrać i co tam powiedzieć żeby nie zrobić z siebie pajaca....

@dziecko_w_betoniarce: Może raczej zmień dziewczynę na bardziej nowoczesną?
  • Odpowiedz