Aktywne Wpisy
programistalvlhard +256
Takie autko sobie kupił chłop na 30 (pierwszy własny samochód, wcześniej prawie 10 lat Grande punto 1.9 JTD ujeżdżane)
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
bb89 +654
Za 6 i za 12 miesiecy od teraz napisze jak te wszystkie straszne rzeczy (chatGpt, wysokie stopy, masowe zwolnienia) wpłynęły procentowo na moja stawke i zatrudnienie oraz ile razy mnie od dziś zwolniono i jak musiałem zejść ze stawki żeby nadal zarabiać na chleb (xD). Jeśli chcesz być wołany zaplusuj ten gownowpis, obiecuje ze zawołam.
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Wujek 'ekspert' mówi że to niemożliwe, że więcej stracę na tanim aucie i że lepiej dołożyć do czegoś lepszego. Potrzebuję jeszcze kilku opinii.
Auta potrzebuje na codzienny dojazd do pracy-
30km dziennie w obie strony, przez miasto, poza godzinami szczytu. Jeśli przychodzi Wam do głowy jakiś model, nad którym warto się zastanowić, to będę wdzięczna za propozycje.
Z góry dziękuję za rady
#motoryzacja #samochody #pierwsze4kola
Minus jest taki, że lubią mieć nieźle zdrutowaną elektrykę po tylu latach.
@asadasa: ciężko jest kupić coś takiego, a zwłaszcza z klimą. Chyba że bierzemy pod uwagę segment B i C to wtedy kupi coś takiego.
Seat Arosa
PoLeTZam!
Mój nissan z 93' kupiony za 1500 zł, po włożeniu w niego kolejnego 1000 jeździł bezawaryjnie ponad 3 lata.
Komentarz usunięty przez autora
@asadasa da sie. Rozowa kupila Xsare Picasso za 5500zl i auto smiga az milo
VW Lupo 1.0 - w miarę zadbane dostaniesz za ok 3 tys. I masz 2 tys na ogarnięcie.
1. Na kazdy aucie stracisz. Nominalnie na tanim mniej na drogim wiecej.
3. Np. VW polo z 2000 roku. Spokojnie pojedziesz i sprzedasz za podobne pieniądze za jakie kupiłaś.
4. Nie było pkt. 2.
205 miałem, jako auto dla studenta? Ideał! z 500zł kosztów rocznie przez 3 lata.
Szukaj
Rok temu znalazłem
Renault Clio 2 1999r
1.6 automat od pierwszego właściciela
Kupiony w Polskim salonie
Przebieg 83kkm
2200 PLN