Aktywne Wpisy

Francesco123 +1087
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na

ciemnienie +120
BMW 330i 2019 wszystkie opcje (poza hakiem holowniczym), 52k nalotu, 2 letnia gwarancja (BMW premium selection)
#samochody #motoryzacja #chwalesie
już nie raz słyszałem że w tych "salonowych" używanych po chwili trzeba tarcze i klocki wymieniać: strzelam że w tym samochodzie ok 3-4 tys w ASO
@Mac02 mam znajomy warsztat
mi fabryczne tarcze wytrzymały 135 tys km.
od 40 tys km mam zestaw zimmermana i nie widać śladów zużycia, klocki mniej więcej w połowie są.
ladny
jaki to kolor? Estoril Blue?
Co do kosztow utrzymania to tylko bmw 3, zaden rocket science i nie nalezy sie spodziewac kosmicznych kosztow. Tam we wczesnych modelach bylo cos z przekladnia kierownicza, ogladalem jakis filmik polaka
@WykopanyDzon Portimao Blue
@pedrovegas gotówka
@Pies_Pluto dzięki !
@Dorodny_Wieprz zgadzam się masa części, nieee mordo 10 lat jeździłem czarnym rzygam tym kolorem chciałem coś fajnego nie nudnego bo większość aut na polskich ulicach ma nudne kolory
poka środek :) Ile dałeś?
Jak ma Ci robić znajomy w warsztacie to nie pisz że masz 2 lata gwarancji bo akurat tracisz wtedy ;p