Wpis z mikrobloga

• 0
@Neoplan głównym problemem był diesel 1.9 i osprzęt. Do tego interwały wymiany oleju zbyt długo. W benzynach było raczej wszystko ok, łącznie z elektronika.
  • Odpowiedz
@Pio23: No nie wszystko, bo karty czy czujniki ciśnienia w oponach się j----y w każdym. Wiem, bo mój wspólnik miał benzynę 2.0 kupioną w salonie i generalnie był z auta zadowolony (inny nasz znajomy kupił Passata B5 FL i tenże Passat psuł się znacznie bardziej) ale te kilka problemów z elektroniką się pojawiło. A auto było nowością, więc jedyną opcją było wtedy ASO.
  • Odpowiedz
  • 0
@Neoplan dlatego napisałem raczej. Stosunek psucia się benzyn do diesli jest jaki jest i był. Co do kart to też się nie ma co dziwić bo to była nowość. Chyba nie było wcześniej auta z kartą zamiast zwykłego kluczyka pilota.
  • Odpowiedz
@Pio23: Nie było. Ogólnie, bardzo fajne auto. Też miałem okazję trochę tą Laguną pojeździć i bardzo miło wspominam. Zwłaszcza, że ja w tym 2002 roku miałem Outbacka jedynkę, który miał ogrom zalet, ale mimo że był wyprodukowany tylko 3 lata wcześniej, to stylistycznie wydawał się z zupełnie innej epoki ;)
  • Odpowiedz