Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +40
sracie przed pracą w domu czy w pracy?

szarekredki +137
Toczę bekę. Uczniowie zaczynają rozumieć co w praktyce oznaczają dla nich te populistyczne pomysły jakby żywcem wyjęte z programu wyborczego Zosi lat 8 do samorządu
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
źródło: pap_20231026_0W9
Pobierz

który kurs kupić 1 czy 2?
źródło: comment_1582318853n64zYJgBc9b5rR5plsubJJ.jpg
Pobierzto ten 1
źródło: comment_1582319123zaQcUzQnVmCXqU9oyuZaru.jpg
PobierzNiezbędne rzeczy do zainstalowania aby uczyć się pythona to: python + ide. Oba darmowe, oba instalują się normalnie. Na kursie zajmuje to godzinę. Łącznie z wprowadzeniem masz już 15% kursu za sobą, a jeszcze niczego się nie zacząłeś uczyć.
Porównaj sobie to z Automate boring stuff with python (bardzo spoko na początek, zerknij
musze sie nauczyć "uczyć" sieci neuronowe,pisałem trochę w javie na zaliczenie projektu obiektowo i w c# na win forms. nie wiem za co sie zabrać,a to moja inżynierka,został rok :)
Ale mogę podpytać znajomych czy nie mają czegoś godnego polecenia.
https://www.udemy.com/course/learn-python-by-building-a-blockchain-cryptocurrency/learn/lecture/10153598#overview