Aktywne Wpisy

elozapiekanka +76

Atreyu +6
Jakie planszówki polecacie? Najczęściej będzie 2-4 graczy
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry

źródło: comment_1582103674HIlHKeQWdcoG32LHLVAHBu.jpg
PobierzPrzypuszczam ze gość nie kuma nawet problemu 2spenda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wytłumaczenie dla btc maksymalistów; double spending polega na wydaniu tych samych monet dwa razy a nie na zawyżeniu ceny tokenu w celu manipulacji rynku długu, wiem to trudne słowa ale wbrew temu co pisał pawlo proponuję czytać czasem
@OPcodeRTI: I co z tego? Ryzyko projektów na ETH jest znane. Czytajcie kody źródłowe smart contractów
To jest akurat bardzo ciekawy problem Ethereum, czy raczej jego ekosystemu. Jak sobie z tym poradzić, zakazać już flash loansów się nie da, a przecież wszystko musi być szybkie i dynamiczne.
Jak sobie wyobrażasz blokadę flash loans? Przecież nie ma błędu w kontrakcie, wszystko działa idealnie. Tu jest problem, że wszystko jest ok i nikt nie zawinił.
Dlatego ponowię pytanie - do czego innego może służyć Flash Loans? Odpowiedź brzmi - do niczego innego. Ma swoją niszę i tutaj działa. A to, że nisza psuje mityczne DeFi, to inna
Jedyne do czego fajne by było Flash Loans, to to cyknięcia sobie fotki i szpanowania dziewczynom jaki bogaty jesteś. Ale nawet tego nie da się zrobić.
Natomiast podobne rzeczy można zrobić na PoS, chociaż trzeba mieć samemu gotówkę [jeśli wygrają z
Te fundusze nie są "nieistniejące" jak sama nazwa wskazuje są pożyczane.
@OPcodeRTI: dokładnie to. koleś został dobrze zjechany w komentarzach na twitterze. nie mam pojecia dlaczego to dostalo tylko lajkow...