Aktywne Wpisy
seratian +86
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
bulba1605 +1062
Wczoraj jakiś Mirek napisał zdumiony post, że ludzie jeżdżą na wakacje i to dla nich normalne - to ja napiszę z drugiej strony: za to będę wdzięczna mojemu ojcu do końca życia. Mama jest skąpa i było jej szkoda kasy, ale tata zawsze dbał, żebym w wakacje pojechała gdzieś za granicę na kolonie - mówił, że nie wiadomo jak mi się życie ułoży, więc póki ich było stać, chciał żebym coś zobaczyła.

#p0lka #takbylo
źródło: comment_1581744519A8ch9j4psuatBKp2uwosoi.jpg
Pobierzźródło: comment_1581753525u1yPin9iqOFlOoaNvhZUTu.jpg
PobierzA najśmieszniejsze jest to, że takie rzeczy wrzucają zazwyczaj pulchne Karynki z toną makijażu.
źródło: comment_1581754599bL5KbyAhKUkdL66PlIzG8d.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale pomijając te kłótnie, to wiadomo, że fejk, bo bądźmy szczerzy. Ile łotyszek widzieliście w życiu? W tym kraju mieszka mniej ludzi niż w Warszawie, do tego nie jest to jakoś specjalnie odwiedzany kraj. Znacie kogoś kto lata na urlop do Łotwy? XD
Ja
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętaj, że mowa tu nie o wszystkich Polkach ale jednak ta opinia nie bierze się z nikąd.