Wpis z mikrobloga

@sebaaaxy: Dlatego unikam jak ognia Polek za granicą. Mam 100% złych doświadczeń. Raz 40 letni m--f, jak się dowiedział, że jednak jestem z Polski to z tekstów w stylu"jestem niegrzeczną dziewczynką" przeszliśmy na "ja się szanuję i właściwie to szukam przyjaciela, ale bez seksu". Innym razem np. pisaliśmy na początku po francusku i leciały teksty, że wpadłem jej w oko etc. Jak "przypadkowo" odkryliśmy, że oboje jesteśmy z Polski, zaczęło
  • Odpowiedz
@Perthro: akurat ja się uważam za solidne 2/10 i nie mam żadnej potrzeby podnoszenia sobie samooceny takim p--------o bo to u mnie nie działa, więc k---a nie trafiłeś xd piszę dokładnie to z czym się spotkałam, mieszkając w UK co najmniej kilku obcokrajowców zwróciło mi uwagę, że pochodzę z kraju gdzie są piękne kobiety. Albo że ktoś zna jakąś ładną Rosjankę.
Ale tu widać nawet macie problem z tym żeby
  • Odpowiedz
piszę dokładnie to z czym się spotkałam, mieszkając w UK co najmniej kilku obcokrajowców zwróciło mi uwagę, że pochodzę z kraju gdzie są piękne kobiety. Albo że ktoś zna jakąś ładną Rosjankę.

@arteria: Ja jak byłem w Anglii to to samo niektórzy Anglicy mówili o Rumunkach, a imo one są brzydkie.
Znam też kilku Hiszpanów i murzynów, którzy mieszkają w Polsce i to jest po prostu tak, że im się
  • Odpowiedz
@saskiaa: Pierniczę o własnych doświadczeniach. Chadem nigdy nie byłem, więc nie wiem jak to jest. A nie raz było tak, że się Polka łasiła, bo słyszała obcy język. W poprzednie wakacje, jak siedziałem w knajpie z ziomkami z Francji i gadaliśmy głównie po ichniemu, to nawet do kibla nie mogłem spokojnie pójść, bo od razu jakaś zagadywała.
  • Odpowiedz