AJFONIARZE XD przecież to jest telefon za 700zł który robi porównywalne zdjęcia do waszego ifona XD
tyle hejtujecie androida i xiaomi, ale jak przyjdzie co do czego to przy porównaniu wychodzi na to że ta firma was robi w ch... i to na tysiące złotych/dolarów
@jacieniemog28: kupiłem bezlusterkowca za 1500zł w 2016 i żaden srajfon nie osiągnie takiej jakości zdjęć i filmów w przewidywalnym przedziale czasowym
@damian-twoj-stary: tia, fajne bajki, ja kupiłem LG w 2014 [za 700zł] i gdyby nie stary system i ociężałe aplikacje to by dzisiaj służył, poza tym UE zmienia prawo i na terenie EU będzie dwuletnia gwarancja domyślnie
@jacieniemog28: spoko, znajdź mi xiaomi ze wsparciem producenta przez 5 lat. Albo model, który mimo braku wsparcia dostał łatkę bezpieczeństwa. Tak na początek
@jacieniemog28: a i oczywiscie pomijajac fakt ze juz jest manipulacja z cena i modelem od iphone'a, bo porownuje go do starszego modelu zamiast do bardziej zblizonego data wydania ¯\_(ツ)_/¯
@Nie_znany: ale do czego ci te łatki bezpieczeństwa... przecież większość zagrożeń to klikanie w link, czy jakieś inne g0wna, sam miałem przez ostatnie 6 lat androida 4.4.2 i nic nie miałem
@jacieniemog28: bo podajesz ceny starego modelu i do niego porównujesz? To tak jakbym wzial malucha ktory kosztowal na wyjsciu "x" tysiecy i porownal go do dzisiejszego samochodu ktory kosztuje mniej XD i dodal do tego tytul"
"MALUCH ZA 100 TYS WOLNIEJSZY OD DACII 2019r. ZA 60K? MUST WATCH!"
@Nie_znany: a spie na drzewo, chyba interesuje się tematem i wiem skąd się biorą infekcje, jak instalujesz znane aplikacje, nie pobierasz cracków itp. to nic nie złapiesz tak jak na windowsie, zresztą android to linux i wymaga innych metod infekcji
A niech ma. Ale dorobienie się takiej kasy na nagrywaniu jak się w-------a bułkę z kotletem to już jest idiokracja na pełnej k----e #internet #polska #zalesie
AJFONIARZE XD
przecież to jest telefon za 700zł który robi porównywalne zdjęcia do waszego ifona XD
tyle hejtujecie androida i xiaomi, ale jak przyjdzie co do czego to przy porównaniu wychodzi na to że ta firma was robi w ch... i to na tysiące złotych/dolarów
#xiaomi #ios #android
#apple
kupiłem bezlusterkowca za 1500zł w 2016 i żaden srajfon nie osiągnie takiej jakości zdjęć i filmów w przewidywalnym przedziale czasowym
jezu, jakie z was są ułomy, kur...a mać
@jacieniemog28: no to tyle w temacie, cya
widać że was boli to że telefon za 700zł jest na poziomie tego za 4tys, tylko wymaga dopracowania
"MALUCH ZA 100 TYS WOLNIEJSZY OD DACII 2019r. ZA 60K? MUST WATCH!"