Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +245
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +28
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Kolej na mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wylosował mi się zestaw
a) Zorganizuj wieczór gier planszowych – zgarnij współlokatorów albo rodzinę i usiądźcie razem do gry.
b) Wykonać rysunek, przedstawiający coś co istnieje tak, żeby dało się rozpoznać co to jest np. znany budynek, osobę, samochód konkretnej marki.
c) Przygotuj "skarb" dla kogoś z rodziny albo znajomego. Przekaż mu wskazówki jak go odnaleźć dostarczając mapę, instrukcję.
Rysunek był planem B, więc jest trochę na ostatnią chwilę. Nie rysowałem niczego od bardzo dawna, poza jakimiś prostymi schematami, więc proszę się nie śmiać. Sama forma też nie ułatwiała, bo jednak na kartce rysuje się sporo wygodniej niż na telefonie rysikiem i narysowanie prostej linii bez drżącej ręki nie jest wyzwaniem. Ostatecznie jakoś wyszło, może konkretnego modelu nie widać na rysunku, ale widać co przedstawia i to mnie satysfakcjonuje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_158159701905jSVJmsyViTpBcAEW3pE5.jpg
Pobierzźródło: comment_1581597396ByM7SYL4k9rC92L1McL6Sr.jpg
Pobierz