Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie hosting na enderchest. Wgrywam sobie forge. I wiadomix że coś sie musi spierdzielić. Nie mogę wgrać 2 większych plików po 30 mb. Przegrywowi to nawet wiatr w maincrafcie w oczy wieje.
#minecraft
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NiktGorszyKazdyLepszy: U nas ciagle lagi i ogromne zużycie procesora. Na dodatek serwer notorycznie w nocy się wyłączał i albo musiałem rano wstawać i ręcznie go uruchamiać albo w ciągu dnia świrować na telefonie i również go restaurować. Upierdliwe kiedy inni chcieli grac a ja nie byłem pod telefonem.
  • Odpowiedz
@marek-witman: @NiktGorszyKazdyLepszy: Ogólni to ja chce postawić serwer z kilkoma modami na 1.15.2 dla 2 graczy więc zależało mi na jak najniższej cenie. Więc skusiło mnie 15zł za 30 dni jednak z tego co patrzę to w cenniku nie podali że to kwota netto. A 15zł za 4gb ramu i 3.8ghz procek wydał się spoko.
A pliki weszły na serwer jak zacząłem je wgrywać z pracy. Widać serwer
  • Odpowiedz
@varmiok: Craftserve na który się przeniosłem ma opcje 30zl za miesiac lub 60zl za trzy miesiące i ten tez wykupuje. Ale serwer stabilny i bez lagow. Można zyc ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@varmiok: polecam hosting ferko.pl, działa tam np lecraft.pl (300 osób online) i jest gwarancja najniższej ceny (10% taniej niż znajdziesz) minus: zamówienia minimum 40zł
  • Odpowiedz