Ja mam w ogóle teorię że szariaty talibowie itp są wspierane przez zachód żeby mieć po prostu potem skąd czerpać bioroboty. Teraz Syria pewnie będzie miała boom
tylko że tam nie ma chcesz czy nie - masz rodzić i kropka xD
@czemu_dlaczego: o czyli jak z wysłaniem na śmierć w przypadku poboru facetów, ale wiadomo zmuszanie do czegoś kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym, zbrodnia przeciwko ludzkości
@WiecznySingielprzed30: w tzn "państwie izraelskim" nie ma nawet źdźbła kultury łacińskiej stanowiącej naszą zachodnią cywilizację, zbudowaną na chrześcijaństwie, które, tzw "państwo izraelskie" nieustannie prześladuje, na czele z zamykaniem Kościołów w czasie Wielkiej Nocy
@matti-nn: Rozmnażanie się to podstawowa potrzeba biologiczna to w takim razie nie pijmy wody, bo w Afryce piją, i Stalin pewnie też pił, po co czerpać od niego wzorce? nie wolno się rozmnażać, bo w Afryce to robią, trzeba wybrać inną drogę, eeee, tzn tutaj jedyną alternatywą jest wymarcie, ale kolegi matti-nn to chyba nie obchodzi
@Zopyross: narobić dzieciaków to nie sztuka, które potem będą sie włóczyć na ulicach jak w afryce właśnie. Sztuka jest stworzyć warunki im, ale tacy jak ty mowiacy o rozmnażaniu to najczęściej przegrywy robiące za minimalną i wogole incele które szukają pretekstu żeby zamoczyć xd
@Zopyross: Nigeria zwiększyła ludność o 50 milionów w ciągu 10 lat. W 2014 roku mieli 183 mln, teraz 235 mln.
Tylko co z tego, skoro tam się zarabia 300 złotych miesięcznie? I to przy dobrych wiatrach. A ceny wcale nie są takie niskie. Oglądałem vlogi podróżnicze stamtąd i nocleg w hotelu to tam nieraz stówa była. Dla tubylca 50, co też jest niemałą kwotą za tamte warunki przy tamtych zarobkach.
Ja mam w ogóle teorię że szariaty talibowie itp są wspierane przez zachód żeby mieć po prostu potem skąd czerpać bioroboty. Teraz Syria pewnie będzie miała boom
@czemu_dlaczego: o czyli jak z wysłaniem na śmierć w przypadku poboru facetów, ale wiadomo zmuszanie do czegoś kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym, zbrodnia przeciwko ludzkości
@czemu_dlaczego: tak, kobieta wypełnia swój obowiązek, tak samo jak chłop chodzący do roboty, aby utrzymywać rodzinę
@WiecznySingielprzed30: w tzn "państwie izraelskim" nie ma nawet źdźbła kultury łacińskiej stanowiącej naszą zachodnią cywilizację, zbudowaną na chrześcijaństwie, które, tzw "państwo izraelskie" nieustannie prześladuje, na czele z zamykaniem Kościołów w czasie Wielkiej Nocy
@matti-nn: Rozmnażanie się to podstawowa potrzeba biologiczna
to w takim razie nie pijmy wody, bo w Afryce piją, i Stalin pewnie też pił, po co czerpać od niego wzorce?
nie wolno się rozmnażać, bo w Afryce to robią, trzeba wybrać inną drogę, eeee, tzn tutaj jedyną alternatywą jest wymarcie, ale kolegi matti-nn to chyba nie obchodzi
@matti-nn: no, jak widać po europejskich kobietach, jest to jednak wyzwanie, któremu nie są w stanie podołać
Tylko co z tego, skoro tam się zarabia 300 złotych miesięcznie? I to przy dobrych wiatrach. A ceny wcale nie są takie niskie. Oglądałem vlogi podróżnicze stamtąd i nocleg w hotelu to tam nieraz stówa była. Dla tubylca 50, co też jest niemałą kwotą za tamte warunki przy tamtych zarobkach.