Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +2
Ciekawi mnie stosunek polskich mężczyzn do pewnego pomysłu, więc ciekawość przyciągnęła mnie tutaj. Co sądzicie panowie o wyjeździe np. do Wietnamu albo Filipin w poszukiwaniu partnerki? Podobno jest tam łatwiej ogarnąć sobie dziewczynę.
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_qnE9IcHZGqzAWW7b16iFlcq1JWie0wfn.jpg
Pobierzsam już byś chciał ją jak najszybciej zobaczyć, by sprawdzić, czy ci dygnie przy niej, no ale beka KOCIA MAMA hehe xD
Oni by wyruchali wszystko, nawet 70kg nadwagi z zaawansowana pruchnica i ślimaczącą się cipą xD
Mówię ci to z własnego doświadczenia. Poznałem raz naprawdę piękną i ciekawą kobietę na Tinderze, która wyjątkowo mocno otworzyła się przede mną m.in dlatego, że nie zacząłem żądać pokazania facjaty na już xD.
CO TO JEST ŚLIMACZĄCA SIE C--A?
źródło: comment_4l0sfUEzRM06uHZIWoUcpzIy7PUKUuwB.gif
Pobierz