Aktywne Wpisy

simpiara +225
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Powiedzcie mi, dlaczego nataliści tak się zachowują? Tak jakby to nie oni stworzyli to dziecko, tylko ktoś im podrzucił i rozkazał wychowywać.
#dzieci #rodzina
źródło: comment_f8XO72sPgZoJqvqwNzk2CpA0Jb36bl2Y.jpg
Pobierz@kezioezio: jak już prostolinijnie, krzywoliniowy pajacu xD
@kezioezio: chcesz merytorycznej dyskusji to się dokształc. Młody nie jest na żadnej diecie, je co chce, i tak już na 99,9%
Że też Ci się chce. I Tobie podobnym.
źródło: comment_HKSSyzuwsngiUQsLk7QkeItlzuVHGYk3.jpg
Pobierz@fortySeven: Na 99.9% to twoje dziecko miało być zdrowe i nie cierpieć :DDD
@cibronka: Masz rację. Ludziom, którymi kieruje tylko i wyłącznie chuć i instynkt macierzyński się niczego nie przetłumaczy.
@fortySeven: Pewnie już ci ładnie podziękował, że przez ciebie przez rok wegetował karmiony przez rurkę.
@januszdoe: Dlaczego hipokryta? Przecież nie mam dzieci. Co ma do tego sterylizacja? Fakt, w najbliższym czasie planuję wazektomię.