@Blackpill_RAW wyglada cholernie podobnie do mojego ziomka z poprzedniej pracy. Typ jest wysoki, umięśniony, ma zajebiste włosy i ryj, jest mega specjalistą ale charakter przegrywa i piwniczaka. Lubiłem go bo miałem z kim pogadać o star warsach ale baby to on nie może znaleźć. Już się przyzwyczaiłem do schematu :przychodzi do roboty nowa babka, spotyka Michała, potem się ślini miesiącami próbując wyrwać, poznaje gościa bliżej i #!$%@? w siną dal. Za każdym
@thewickerman88 Ja tak samo wzrost 185 cm ryj 7-8/10. Ale przez aspergera jestem kompletnym nudziarzem bez znajomych. Jeżeli ryj przypadnie do gustu jakiejś to i tak #!$%@? odemnie prędzej czy później. Mnie też próbowały wyrwać ale się nie dałem przez #!$%@?. Może twój kolega też ma Aspergera?
@hehexdlollmao: a czym jest ten mityczny przegryw w takim razie ? koleś jest #!$%@? na poziomie kontaktów międzyludzkich, jest #!$%@? społecznie i nie rucha (dziwki się nie liczą). skazany jest na samotność bo każdą laskę będzie odrzucał swoim zachowaniem.
@Roman_Polanski: no nie wiem, lata niepowodzeń? gnojenie w dzieciństwie? bycie uważanym za gorszego? problemy psychiczne? #!$%@? wygląd niepozwalający na stworzenie normalnych relacji z płcią przeciwną i wieczne #!$%@? normictwa, że to nie ma znaczenia? brak #!$%@? into #!$%@? to tylko jedna składowa
skazany jest na samotność bo każdą laskę będzie odrzucał swoim zachowaniem.
@thewickerman88: Ja celowo ignoruję kobiety jako "samice", żadnych "związków", bo to gehenna, mimo tego, że mogę kochać po przyjacielsku, ale ułuda hormonalna nigdy nie jest w stanie wyłączyć rozumu. Na nic więcej się nie umawiam, niczego nie obiecuję, a i tak dostają obrazy majestatu, bo ktoś ma czelność żyć po swojemu i nie spełniać jej interesu, kiedy ona cię chce. Plantacja STOP.
@Roman_Polanski @dzbanzyciowy nie wiem czy ma aspargera, w pracy zachowywał sie normalnie, czasem wyszedł z nami na imprezę czy koncert jak się go mocno namówiło. Można z nim na każdy temat pogadać, tylko znajomych dobierał na zasadzie wąskiego grona które zasługuje na to by się do nich odezwać. Całą resztę (łącznie z biegajacymi za nim babami) olewał wręcz ostentacyjnie. Czasem potrafił tak je gasić że sam nie wytrzymywałem i parskałem śmiechem. Z
@hehexdlollmao: "jak jest chadem to może robić co chce a i tak lochy będą się kleić, wystarczy, że sam dobrowolnie ich nie odrzuci " BS. jak będzie się zachowywał autystycznie to je odrzuci. a tak go op opisuje. każda laski wali shittestami, tyle że Ci przystojni dostają ich mniej.
thewickerman88 opisuje gościa który dobrze wygląda. on mógłby ogarnąć grę. ale musiałby dostać w ręce dobrą literaturę żeby mieć szansę.
@pawel8989: Gdyby nie wygląd, zasoby i pozycja - byłbym obchodzony jak całe poprzednie lata, nie dajcie się nabierać, chłop jest zawsze interesem dla kobiety, żadną miłością.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Przegryw jest profesorem matematyki - Ale nieudacznik. Pewnie całe życie siedzi w książkach, bo żadna go nie chce. Zmarnował życie na karierę naukową i nikomu to nie imponuje.
Poznajcie Pietro Bosseliego. Doktor i wykładowca uniwersytecki oraz model. Zasłynął jako "najprzystojniejszy nauczyciel świata".
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #tfwnogf #stulejacontent #blackpill #blackpillraw #przegryw ##!$%@? #redpill #bluepill #codziennyblackpill #wyjsciezprzegrywu #rakcontent #logikarozowychpaskow #rozowepaski #hipergamia #wygryw #chad #chadowezycie
@Roman_Polanski: no nie wiem, lata niepowodzeń? gnojenie w dzieciństwie? bycie uważanym za gorszego? problemy psychiczne? #!$%@? wygląd niepozwalający na stworzenie normalnych relacji z płcią przeciwną i wieczne #!$%@? normictwa, że to nie ma znaczenia? brak #!$%@? into #!$%@? to tylko jedna składowa
@Roman_Polanski: jak jest chadem to może robić co
@dzbanzyciowy nie wiem czy ma aspargera, w pracy zachowywał sie normalnie, czasem wyszedł z nami na imprezę czy koncert jak się go mocno namówiło. Można z nim na każdy temat pogadać, tylko znajomych dobierał na zasadzie wąskiego grona które zasługuje na to by się do nich odezwać. Całą resztę (łącznie z biegajacymi za nim babami) olewał wręcz ostentacyjnie. Czasem potrafił tak je gasić że sam nie wytrzymywałem i parskałem śmiechem.
Z
BS. jak będzie się zachowywał autystycznie to je odrzuci. a tak go op opisuje. każda laski wali shittestami, tyle że Ci przystojni dostają ich mniej.
thewickerman88 opisuje gościa który dobrze wygląda. on mógłby ogarnąć grę. ale musiałby dostać w ręce dobrą literaturę żeby mieć szansę.
@Roman_Polanski:
jeśli tylko dobrze wygląda to autyzm/asperger może odrzucać
jeśli jest książkowym chadem to nie, chyba, że mówimy o ekstremach.
@kipowrot: śluzary* ( ͡° ͜ʖ ͡°)