Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował
Dequstator +122
Komu kopytek, bo trochę Nas poniosło z Babcią, śmiechu warte
#gotujzwykopem #gotowanie #jedzzwykopem #jedzenie #swieta
#gotujzwykopem #gotowanie #jedzzwykopem #jedzenie #swieta
źródło: 20251031_165903
Pobierz

(。◕‿‿◕。)
Jestem zniechęcony, a kierownik pewnie oczekuje cudów po tym szkoleniu i będzie chciał sto projektów nabrać <3
Z 8h szkolenia 5h zajęło setup środowiska do dalszej pracy. Żenada za 2,5k.
Na szczęście organizator oddał 70% kasy...
Za to obiad był dobry ( ͡º ͜ʖ͡º)
Btw, klikasz troche w selenium? Ja probuje i mam pewien problem z odwolaniem sie do przycisku na WP :(
źródło: comment_1661860880TQosOmQsJGAdkDmSpndwks.jpg
PobierzJak nie da się w cos kliknąć to najpierw posprawdzaj wait, wait until, może coś niewidizalnego to przykrywa... też może być w jakimś
"Przejdz driverem" chodzi o to smieszne Selenium IDE czy jak? :)
Aktualnie mam problem jak zaakceptowac ciacha w tym durnym okienku co wyskakuje, no ale ogarne.
A do tych okienek też były specjalne handlery popup alert itp chyba że okienko jest jako mini stronka to trzeba przejść na nią jak na nową stronę Windows handle
@m0rdeczka: a dzieki, poszukam, tej informacji mi brakowalo ( ͡° ͜ʖ ͡°)