Aktywne Wpisy

km00787 +426
Fota znajomych na fb… Skręca mnie jak widzę takie niby #heheszki ale imho to przejaw lechtania uspośledzonego ego #polka
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #redpill
p0melo +1
Mam sąsiada który mieszka w dzielnicy w ktorej mieszkania chodza po 1-3 miliony. Kupił sobie nowego mustanga. Czym moze sie zajmowac? Ma na oko 35 lat. Nie pracuje w korpo, nie jest programista, nie ma bogatych starych, jakies pomysly jak go sprawdzic?
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda

Trąbnięcie ma zwrócić uwagę, a nie napluć mu w twarz, a mam wrażenie, że duża część ludzi tak to odbiera
Właśnie byłem świadkiem jak ktoś trąbnął kolesiowi, bo ten nie widział zielonego, to ten kierowca mu pokazał środkowy palec i coś tam mówił pod nosem i jeszcze stał z 10 sekund na światłach
Takie nerwusy nie powinny mieć prawa jazdy
#patologiazmiasta #polskiedrogi
Raczej nie zdarza mi się trąbić jak na stopchamie przez kilka minut. Z reguły bardzo mało trąbię.
@niochland: Kompleksy, niskie poczucie własnej wartości.
Podobny temat zresztą dotyczy choćby wyprzedzania, które wielu traktuje jak naplucie mu w twarz.
I wielu traktuje drogę jako możliwość podreperowania swojego niepewnego ego, przez okazanie komuś innemu swojej wyższości.
Z kolei wiele normalnych interakcji ze strony innych użytkowników drogi odczytują jako próbę okazania wyższości przez innych, co z kolei włącza w
jeden takie delikatne "bep" w ramach zwrócenia na coś uwagi
zwykły klakson do normalnych sytuacji na drodze
i jebitny klakson od pociągu na największych dzbanów xD
i to wcale nie taki głupi pomysł