Aktywne Wpisy

1X6D +8
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

sylwke3100 +1
Czy wam się życie udaje? Jesteście szczęśliwi?

źródło: comment_7bR8W57sxQ8pxZqfCOqrqm1Al7VUW8Ah.jpg
Pobierz@acan123: a ja nie chce tam wchodzić, ale chce popatrzeć, więc chce, żeby ktoś inny wchodził i wrzucał tu.
@niechswiatplonie: "Leżę i pachnę"... ¯\_(ツ)_/¯
A ktoś szuka biednego debila? Ktokolwiek? :)
Nie wiem, po czym wnosisz, że to eksperyment. Jeśli tak jest, to jprdl, co za zje**m trzeba być, żeby marnować czas na robienie czegoś takiego
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: dokładnie, a faceta, to już zdobywać nie trzeba, bo to pachoł, co ma się starać o księżniczkę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomazzo69 brawo panowie.. elyta Internetu psia mać
@Jestembogaty: nie przyszło ci do głowy, że to efekt tego, że cię poznała?
@Nieszkodnik: nie, bo nie byłem z nią na "ty", kontatu też unikałem, bo już jak ją pierwszy raz zobaczyłem to zgrywała gwiazdę, więc stwierdziłem, że jest jebnięta i lepiej trzymać się od niej z daleka.
@Jestembogaty: a, czyli ty jesteś z tych/Tych, którzy uważają, że kogoś poznali, bo go raz z odległości 50 metrów zobaczyli?
@niechswiatplonie: każe #grammarnazi
@Nieszkodnik: bo przez dwa lata obserwowałem jak się zachowuje + opinie innych na temat tej babki.