@mszto: i Ty też ja będziesz mógł o to samo zapytać ¯\_(ツ)_/¯ A ktoś szuka biednego debila? Ktokolwiek? :) Nie wiem, po czym wnosisz, że to eksperyment. Jeśli tak jest, to jprdl, co za zje**m trzeba być, żeby marnować czas na robienie czegoś takiego
,,który wie jak zdobywać kobietę" i ,,leżę i pachnę" - No tak, bo to wcale nie jest związek dwóch osób tylko kobieta jest nagrodą, zdobyczą dla mężczyzny i to ona ma tylko czekać, aż ja zdobędą.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: dokładnie, a faceta, to już zdobywać nie trzeba, bo to pachoł, co ma się starać o księżniczkę.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: nikt Ci nie karze dawać "w prawo". A jak będzie wyglądał ewentualny związek z ww. to już zależy od tego, jak się z nią dogadasz :)
@Topman100: Ona może mieć takie wymagania jak najbardziej, szczególnie, że nie są one jakieś wygórowane, może trochę plastik, ale jak na swój wiek jest zadbana i wygląda bardzo dobrze, popatrz na inne Polki po czterdziestce na Tinderze i w życiu realnym, bęben jak u janusza, oczywiście nagle po 40stce włosy ścięte na boba i chodzenie w za dużych koszulkach. Tutaj mamy zadbaną, ładną, dbającą o siebie czterdziestke. Ja chętniej bym
nie przyszło ci do głowy, że to efekt tego, że cię poznała?
@Nieszkodnik: nie, bo nie byłem z nią na "ty", kontatu też unikałem, bo już jak ją pierwszy raz zobaczyłem to zgrywała gwiazdę, więc stwierdziłem, że jest jebnięta i lepiej trzymać się od niej z daleka.
@niechswiatplonie: To co coraz bardziej lubię na Wykopie to fakt, że coraz więcej takich zachowań jest piętnowanych. Koleś wrzuca i ma nadzieję na super bekę po czym jest z-----y i przytłumiony negatywnymi komentarzami. Jestem ciekaw jakiego musi mieć errora "ale jak to, przecież zawsze były śmieszki, a to nagle ja jestem debilem?". I dobrze, niech każdy zajmuje się swoim życiem.
@mararr: zajebisty zadbany m--f, a nie żadna lampucera
@acan123: a ja nie chce tam wchodzić, ale chce popatrzeć, więc chce, żeby ktoś inny wchodził i wrzucał tu.
@niechswiatplonie: "Leżę i pachnę"... ¯\_(ツ)_/¯
A ktoś szuka biednego debila? Ktokolwiek? :)
Nie wiem, po czym wnosisz, że to eksperyment. Jeśli tak jest, to jprdl, co za zje**m trzeba być, żeby marnować czas na robienie czegoś takiego
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: dokładnie, a faceta, to już zdobywać nie trzeba, bo to pachoł, co ma się starać o księżniczkę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomazzo69 brawo panowie.. elyta Internetu psia mać
@Jestembogaty: nie przyszło ci do głowy, że to efekt tego, że cię poznała?
@Nieszkodnik: nie, bo nie byłem z nią na "ty", kontatu też unikałem, bo już jak ją pierwszy raz zobaczyłem to zgrywała gwiazdę, więc stwierdziłem, że jest jebnięta i lepiej trzymać się od niej z daleka.
@Jestembogaty: a, czyli ty jesteś z tych/Tych, którzy uważają, że kogoś poznali, bo go raz z odległości 50 metrów zobaczyli?
@niechswiatplonie: każe #grammarnazi
@Nieszkodnik: bo przez dwa lata obserwowałem jak się zachowuje + opinie innych na temat tej babki.