Aktywne Wpisy
LewCyzud +77
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to gówno. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, kapitalistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz scrollujesz na nim, udając,
Zegarki smart to gówno. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, kapitalistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz scrollujesz na nim, udając,
Krulsalomon +84
@Jestembogaty: czyli to wszystko przez to, że ją przez dwa lata stalkowałeś. I co się jej dziwić...
@Nieszkodnik: ok, teraz już nie mam wątpliwości, że jesteś idiotą. :)
Komentarz usunięty przez autora
babka prosto z mostu prezentuje się jako roszczeniowa księżniczka, która nie ma zamiaru pracować i chce żeby ktoś ją utrzymywać, ale ok XD
1. Podejście tzw klasyczne lub staromodne, mnie nie dziwi
2. Prosta sprawa
3. Jej prywatna sprawa, czym się zajmuje zawodowo. Też bym mógł udzielać takiej odpowiedzi
4. Jasna sprawa, mam tak samo
5. Jasna sprawa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dymitrop:
Inaczej - biorąc pod uwagę realia tej popularnej platformy randkowej, mieści się to w normie. Tinderek sirius biznes kurła xd