@CorpusCallosum: @ZasilaczKomputerowy: ktoś kiedyś tłumaczył, że na karaczanie bodajże było powiedzonko "grać w tibia, słuchać peja", a potem to zamienili
@CorpusCallosum: Znacie kogoś normalnego kto grał w Tibie? Literalnie każdy p-------l, którego poznałem zawsze grał w Tibie. Sam grałem. Spektrum patoli było szerokie. Od cichych bitych przez rodziców szczurków po drących mordę przez mikrofon patusów, że "zaraz wsiadają w furę i do mnie jadą" xd. Najlepszy jest ten strimer 20paroletni, który wyzywa ludzi od dzieciaków (największa ujma na świecie być dzieckiem 8 letnim ofc) a jak ktoś nie naciśnie strzałki
@CorpusCallosum: Znacie kogoś normalnego kto grał w Tibie?
@Mlucek: Eric Psykik, Vangoro. Sporo p-----w w Tibii jest którzy będą latać codziennie za niskimi lvlami przez lata bo kiedyś kogoś z jego glidii obraziłeś.
#tibia
źródło: comment_wRJpbPvK600VB07NjVeSVcuT20Qevz8O.jpg
PobierzPolowa moich kuzynów grała w tibie, normalni ludzie tak jak ja. Dziś nikt z nich nie gra, ja okazjonalnie sobie odpalę jakiś OTS.
@Mlucek: Eric Psykik, Vangoro. Sporo p-----w w Tibii jest którzy będą latać codziennie za niskimi lvlami przez lata bo kiedyś kogoś z jego glidii obraziłeś.
@Tylko_na_chwilke: peja - playa - playstation - prawdopodobnie playstation 1/2/3
źródło: comment_YAakldNvNj8OixkQNc0UhennZq0Jta0h.jpg
PobierzO jak zgniłem xDDD