Wpis z mikrobloga

@Sonny86: jak zwykle nikomu się nie podobają sztuczne laski, ale jakoś wszyscy do nich walą, cóż gdybyśmy tylko znali powód czemu normiki nie lubią sztucznych ust, dużych dup i silikonowych cyckow xD a no tak są poza ich zasięgiem
  • Odpowiedz
@FelariPumpura: 30 lat po tym świecie chodzę prawie, poznałem wielu ludzi od meneli po milionerów, każdy z nich po paru piwkach przyznał, ze sztuczne usta i c---i są zajebiste, wszyscy oprócz Mireczków xD jak widzisz jeden z najbogatszych ludzi na świecie, mający dostęp do wszystkich kobiet świata tez wybrał jakoś sztuczną.
  • Odpowiedz
@Jamniki2: no i sam zajebiście to podsumowałeś, walą xd to nie sa kobiety do związków, a takie bezosy to nie mają czasu na porządne budowanie relacji, więc mają szybszy zamiennik
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: bezos Jego pierwszą żoną była MacKenzie Scott (wcześniej MacKenzie Bezos).
Ślub: 1993 rok Rozwód: 2019 rok
Czyli byli małżeństwem około 26 lat. MORDO XD
  • Odpowiedz
@Jamniki2: tak samo jak botoks i inne zabiegi kosmetyczny. Babeczki siebie "akceptują", bullshit totalny, jakby wygrały w lotto to odrazu poleciałyby do lekarza/kosmetyczki.

a no tak są poza ich zasięgiem

cóż, jesteśmy wkoncu na wykopie xD
  • Odpowiedz
@Jamniki2: faktem jest, ze cechą wspólną dupodajek, patusek internetowych, „influencerek” nie potrafiacych funkcjonowac bez mediow spolecznosciowych i tak dalej sa sztuczne usta, rzęsy, c---i i nie ma co tutaj nawet dyskutowac, bo to prawda xd mozesz wyciagnac kilka rodzynek przeczacych tej tezie ale to nic nie zmieni
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: nawet sobie nie zdajesz sprawy ile codziennie mijasz kobiet, które maja zrobione sztuczne c---i.
O ile rozumiem, ze komuś mogą się nie podobać sztuczne usta czy rzęsy, bo jest to mocno rzucające się w oczy, to z cyckami zawsze się śmieje czytając takie wpisy. Zapytaj się kilku randomowych lasek, które maja dwójkę dzieci, czy jakby ktoś im dał 30k, żeby poszły zrobić sobie c---i, to czy by to zrobiły.
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: cóż, nigdy nie widziałem NA ZYWO dubpodajnej laski ze zrobionymi ustami i cyckami, ty również nie, za to widziałem mnóstwo dupodajnych szarych myszek. Laska, która ma 100k (wiele z nich to bogate kobiety, właścicielki salonów czy innych babskich biznesów) na operacje nie będzie spać z byle menelami na mieście xDD
  • Odpowiedz
@weakar: ile takich kobiet mijam? bo az mnie ciekawi twoj poziom stalkingu. Nieporownywalnie wiecej kobiet ma zrobione usta ze względu na prostotę zabiegu. Cycków ci nie zrobi na co drugim rogu tatiana kwasem hialuronowym za kilka stowek.
No i przede wszystkim problem jest w braku umiaru. Mozg przyzwyczaja sie do czegos i znowu wydaje sie wielu kobietom, ze trzeba powiekszyc i po latach wychodzi karykatura z ustami jak sum.

Sam
  • Odpowiedz
@Jamniki2: ja nie jestem z tagu przegryw, nigdy problemu z kobietami nie mialem i mowie to nawet na podstawie swoich doswiadczen. Tylko to bylo juz dobre 5 lat temu, zanim sie ustatkowalem.
Teraz takich kobiet jest jeszcze wiecej, bo zabiegi sa tansze i powszechniejsze.
Ba, nawet jedna gwiazdka niepopularnego famemma to moja kolezanka, ktora jeszcze 3 lata temu byla taka szara myszka dupodajka. Teraz jest zrobiona na glanc bo hajs
  • Odpowiedz