Aktywne Wpisy
notozalezy +17
I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie takie rzeczy XD
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
źródło: 1000025516
Pobierz
jfrost +101

źródło: comment_mPdpaevz73b1HdOpktw1FwjPOFHUQKpy.jpg
Pobierz@crazykokos: (potrzebne źródło)
#im14andthisisdeep
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie dogodzi!
źródło: comment_ZwlwziOxvxL1d14D8n0DJ6TaJWZQXw6w.jpg
Pobierz@Clear
@mlody_szybki
@DupciaJasia: Ja myślę, że ten profesor to jej dawał zaliczenie w postaci ustnej a potem powiedział, że się jednak nie zauroczył a miłość nie istnieje. Albo w przeciągu ostatniego tygodnia zostawił ją facet bo już mu się znudziła a żeby nie było jej smutno to naopowiadał jakiś bajek i tyle.
Bo jeszcze jak by napisała, że na studiach ale jakiś filozoficznych takie tematy były
@crazykokos: mocne słowa jak na siódmoklasistę