Aktywne Wpisy

hellb0y +184
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Freeburger97 +35
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
źródło: IMG_20240812_160549
Pobierz

źródło: comment_mPdpaevz73b1HdOpktw1FwjPOFHUQKpy.jpg
Pobierz@crazykokos: (potrzebne źródło)
#im14andthisisdeep
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie dogodzi!
źródło: comment_ZwlwziOxvxL1d14D8n0DJ6TaJWZQXw6w.jpg
Pobierz@Clear
@mlody_szybki
@DupciaJasia: Ja myślę, że ten profesor to jej dawał zaliczenie w postaci ustnej a potem powiedział, że się jednak nie zauroczył a miłość nie istnieje. Albo w przeciągu ostatniego tygodnia zostawił ją facet bo już mu się znudziła a żeby nie było jej smutno to naopowiadał jakiś bajek i tyle.
Bo jeszcze jak by napisała, że na studiach ale jakiś filozoficznych takie tematy były
@crazykokos: mocne słowa jak na siódmoklasistę