Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sezet11: dobra dobra, a z drugiej strony to może jest lepiej? Powinieneś napisać : dlaczego wszyscy idole skrajnie lewej czy prawackiej młodzieży są odpadami xD te wszystkie niebieskowłose rozklapiochy i gładcy chłopcy okazujący się pociotkami jakichś grubych ryb z komuny czy bogatych starych, lewakujący z nudów xD
Każda skrajność to s----------e, a młodzież z plastycznymi umysłami wszytsko łyknie xD
  • Odpowiedz
@sezet11: może chodzi o to, że samo posiadanie idola jest po prostu durne, a przy okazji osoby, które mają bardziej autorytarne poglądy częściej mają idoli w ogóle? Bo szczerze mówiąc nie jestem pewien, czy byłbym w stanie wskazać osobistość związaną z drugą stroną barykady, którą można by było nazwać idolem. Na pewno nie byłoby to aż tak ewidentne, a tu są nazwiska, których słowa są przez niektórych (i jest to
  • Odpowiedz
@sezet11: jeszcze ten kolega gej z uk, co swojego pare miesięcy temu był cały czas na głównej nawet już nie pamiętam jak się nazywał xD

btw mam dziwne wrażenie, że obecni idole kuców (memcen, dziambor i reszta śmietanki) prędzej czy później dołączą do tej listy
  • Odpowiedz
@Szlifiarz: Właściwie poza promocją suplementu nie widzę widocznego potknięcia, reszta jest zwyczajną dedukcją "Co Paul miał na myśli" przedstawiając swój krótki skeczyk. Ponadto mimo zarzutów spora część jego materiałów była bardzo merytoryczna i wytykała istotne problemy polityki świata zachodu.
  • Odpowiedz
@Szlifiarz: Byku, ale oba twierdzenia się nie wykluczają. Depresja nie jest dobrze przebadaną przypadłością, a i stany depresyjne mają różne przyczyny. Zarówno związane z obcowaniem z otoczeniem, złym balansem serotoniny jak i gospodarką hormonalną człowieka. Wskazywanie na normalizację depresji jest dziś czymś koniecznym, w mojej opinii.
  • Odpowiedz