Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak to jest, że każdy idol prawaków okazuje się być wcześniej czy później oszołomem?

@sezet11: Świetnie, że lista została już ustalona (i mam nadzieję zamknięta), bo niektorzy to ewidentnie zaczeli się gubić, kto teraz jest prawacki idolem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
Przemek z zarzutami za defraudację 130tysięcy złotych, jego nazwisko stało się synonimem walenia konia

@sezet11: obraz polskich prawakopiteków xd
  • Odpowiedz
  • 5
@sezet11 Nic nie przebije Biedronia, który kłamał, że zrezygnuje z mandatu. A teraz ma być mężem stanu xD To jest dopiero szuria. Fajnych macie idolów, którzy sprzedają was za euro xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sezet11: dorzuciłbym do tego grona jeszcze Pana Bosaka, który w sejmie głosuje jak ostatni socjalista i pisze coraz większe brednie
  • Odpowiedz
A co jest nie tak z Mentzenem? Jak dla mnie, wypowiada się dosyć merytorycznie i nie gada głupot, chyba że czegoś nie wiem.

@LeVr: Gość publicznie powiedział, że trzeba mówić Polakom w kampanii, że zydzi przyjada założą Polakom chomąto i beda nimi orać pole.
  • Odpowiedz
@sezet11: bynajmniej nie jest to postać krystaliczna, ale będę bronił Wiplera, czy tam Przemysława W.

Po legendarnej bitwie pod enklawą został medialnie zaszczuty, a skala rozgłosu pod wyjaśnieniu sprawy była znacznie mniejsza niż w trakcie nagonki. To akurat typowe zachowanie mediów, no ale oberwał niesłusznie zarówno pod kątem fizycznym od policji, jak i psychicznie od mediów i opinii publicznej.

Druga rzecz to te jego defraudacje partyjnych funduszy. Argument za obroną
  • Odpowiedz