Aktywne Wpisy

kopek +8
Jak radzicie sobie z #depresja ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Mateo132 +21
Siema
Różowe, dajcie mi znać czy to normalne u kobiet.
Oglądałem wczoraj film z kobietą z którą jestem 8 lat. Była tam scena, gdzie dziewczyna chciała się związać z facetem który miał żonę i dziecko. Namawiała go by wziął rozwód z żoną. To jeszcze rozumiem. Jednak facet zabił żonę i dziecko w jakiś bestialski sposób. Dziewczyna go kryła w swoim mieszkaniu. On chciał, by nikomu nie mówiła gdzie jest. Dowiedziała się o
Różowe, dajcie mi znać czy to normalne u kobiet.
Oglądałem wczoraj film z kobietą z którą jestem 8 lat. Była tam scena, gdzie dziewczyna chciała się związać z facetem który miał żonę i dziecko. Namawiała go by wziął rozwód z żoną. To jeszcze rozumiem. Jednak facet zabił żonę i dziecko w jakiś bestialski sposób. Dziewczyna go kryła w swoim mieszkaniu. On chciał, by nikomu nie mówiła gdzie jest. Dowiedziała się o

Stonoga-niegdyś idol na wykopie, namawiał do połączenia się Korwinistów, Narodowców i Brauna, wielki demaskator władzy obecnie skompromitowany oszust, skończony cham któremu nie wierzy już nikt poza garstką sebiksów
Kolonko-kilka lat temu każdy jego film lądował z płomieniem w hitach, teraz uważany za kompletnego foliarza i oszołoma który stworzył ze swojego ruchu coś na wzór sekty
Cejrowski-uwielbiany na wykopie, ciągle lądował na głównej, obecnie wyśmiewany antyszczepionkowy foliarz i skrajnie religijny wariat
Sumliński- w czasie kampanii prezydenckiej dzień w dzień pojawiał się na wykopie, wykopki namawialy do czytania jego książki, teraz skompromitowany plagiator
Wipler i Zawisza- obaj często pojawiali się na wykopie, byli propsowani przez prawaków a dzisiaj? oboje skompromitowani po pijackich ekscesach, Zawisza z zarzutami za spowodowanie wypadku bez prawka, jazdę po alko, Przemek z zarzutami za defraudację 130tysięcy złotych, jego nazwisko stało się synonimem walenia konia
Korwin- kochany na wykopie, wciąż ma wielu zwolenników ale jednak coraz częściej kojarzy się z oszołmstwem i wygaduje kompletne brednie o klimacie, lgbt, pedofilii, historii czy innych rzeczach, mają tego świadomość jego zwolennicy i przed wyborami modlili się żeby Korwina zamknięto w szafie
Michalkiewicz-idol kucerii, często jego pogadanki z samym sobą pojawiały się na wypoku, teraz skompromitowany totalny cham który nazwał ofiarę księdza pedofila k---ą i upublicznił jej dane, poza tym bez wstydu żebrał na mieszkanie u kuców
Marian Kowalski-przed wyborami prezydenckimi w 2015 często pojawiał się na głównej, miał tutaj sporo swoich zwolenników, obecnie kompletnie skompromitowany znajmością z pseudopastorem Chojeckim i jego sektą i swoimi antyrozumnymi, antynaukowymi teoriami które u niego wygłaszał(ze słynnym zaoraniem teorii ewolucji na czele)
kogoś pominąłem?
#bekazprawakow #neuropa #urojeniaprawakoidalne #4konserwy #heheszki
źródło: comment_iEIeeTL4DVEAzI6ElcgqwzGCVDGkaF7U.jpg
PobierzKażda skrajność to s----------e, a młodzież z plastycznymi umysłami wszytsko łyknie xD
btw mam dziwne wrażenie, że obecni idole kuców (memcen, dziambor i reszta śmietanki) prędzej czy później dołączą do tej listy
@sezet11: Urabianie opinii publicznej musi trwać.
Powtórzenie kłamstwa 1000 razy jest skuteczne jak widać, ale zajmuje dużo czasu.
#4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
księdza pedofila k---ą i upublicznił jej dane,
nie nazwal jej k---ą tylko przyrównał zachowanie fikcyjnej kasi do zachowania k---w a to spora roznica