Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam sobie obiekt w którym przed każdym requestem i po każdym responsie axiosowym robię jakieś głupoty - i stwierdziłem że spoko będzie wrzucić tam reduxa i zobaczyć jak to działa. Ale nie chce mi to działać - kod się nie wykonuje w ogóle - nawet jak potem sobie zwracam promise, to nie mogę odwołać się przez then - gdy jest ten useDispatch(). Dlaczego to nie działa?
To nie jest caly kod ofc, gdy nie próbuję używać tego useDispatch() to wszystko działa i interceptory poprawnie reagują.
#javascript #react #webdev #programowanie
potrzebujesz stworzyć store z paczki 'redux', paczka 'react-redux' jest do reacta i wymaga w/w store
Dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
useDispatchjest hookiem, który do działanie wymaga dostępu do parametrucontextprzekazywanego w komponentach Reacta, stąd też nie zadziała on, jeśli użyjesz go poza nim. W przypadku HOCconnectdziała to na tej samej zasadzie.Tu masz o tym trochę więcej: https://reactjs.org/docs/context.html
Generalnie wszystko co oferuje
react-reduxjest właśnie integracjąreduxaz Reactowym kontekstem, zatem musi być używane przez Reactowe@Przegrywek123: Szanujący się JS-owiec reacta nie tyka, plis.