Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 497
Jest tu jakis policjant ktory powie mi jak mam odpowiedziec policji na pytanie co robie jak siedze sobie na parkingu w lesie o 1-2 w nocy bo odpowiedz slucham muzyki albo siedze na tel i ich nie satysfakcjonuje i 2 razy mialem sytuacje ze zaczeli byc agresywni, przeszukiwali mi auto i chamsko odpowiadali? XD
#policja #prawo #samochody
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ladniecuchne: A to ty masz się komuś tłumaczyc jak nic złego nie robisz? Kulturalnie mówisz prawdę, że się zatrzymałeś coś na telefonie sprawdzić i tyle. Jak faktycznie czujesz się pokrzywdzony to ja bym skargę normalnie pisał. Policja nie jest od przypi*rdalania się do ludzi.

Czym innym jest sytuacja jak np. wczoraj albo tydzień temu w tym samym miejscu złapali dilera co dzieciom prochy sprzedawał i akurat siedzisz w tym samym
  • Odpowiedz
@ladniecuchne: Każdy ćpun wie że jak chce się nagrzać to najlepiej wziąć ścierwo i jechać do lasu z dala od ciekawskich oczu. Niestety policja też o tym wie i dlatego są wyczuleni na samochody zaparkowane w nocy gdzieś przy lesie. Mój kolega był złodziejem i jak wracali z włamu to zatrzymywali się gdzieś na uboczu żeby posegregować fanty. Przykładów można jeszcze wymienić kilka. Ogólnie policja powinna się zainteresować takimi osobami,
  • Odpowiedz
@Pawel_II_Smieszek:

Ciesz się, że to nie Stany, bo by Cię już dawno profilaktycznie o------i ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W Stanach podjechałby officer, grzecznie zapytał: "Everything alright?", do głowy by mu nie przyszło nawet legitymować OPa - bo i czemu i na jakiej podstawie prawnej miałby legitymować wolnego człowieka? - a tym bardziej robić trzepanie bagażnika, po czym równie grzecznie odjechał w siną dal. Czasem
  • Odpowiedz
jak nie masz nic do ukrycia to daj się przeszukać

@aksal89: Wrzuć swoje zdjęcie, podaj swoje imię i nazwisko oraz adres. Przecież nie masz nic do ukrycia to czemu tego nie podasz?
Po co sobie jakiś nick aksal wymyślasz, podpisuj się imieniem i nazwiskiem pod swoimi głupotami.
  • Odpowiedz
@ladniecuchne: jak chodziłem jeszcze do samochodówki to jednemu gościowi z klasy r-------i całą tapicerkę w aucie bo ubzdurali sobie że na pewno ma zakitraszoną gdzieś marychę bo jakąś tam akcję robili i akurat podpasował im ten koleś bo koło 20 lat i ma własne auto
oczywiście nawet „przepraszam” nie usłyszał a wszystko obszywał na nowo z własnej kieszeni
  • Odpowiedz