Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 497
Jest tu jakis policjant ktory powie mi jak mam odpowiedziec policji na pytanie co robie jak siedze sobie na parkingu w lesie o 1-2 w nocy bo odpowiedz slucham muzyki albo siedze na tel i ich nie satysfakcjonuje i 2 razy mialem sytuacje ze zaczeli byc agresywni, przeszukiwali mi auto i chamsko odpowiadali? XD
#policja #prawo #samochody
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prokurator1990: XDDDDD miałem tę samą sytuacje - 2-3 w nocy, auto zatrzymane ale no świeci mi się telefon to zauważyli i zatrzymali - grałem w poksy, z tym że xDDDD babka nie dopuszczając mnie do słowa sama powiedziała na start - dobrze że jak pan rozmawia przez telefon to się pan zatrzymał, ale proszę stąd jechać bo tu nie powinno się zatrzymywać XDDDDD nie próbowałem jej wytłumaczyć że bije właśnie
  • Odpowiedz
@droid43210: Miałem taką sytuacje u siebie. Godzina 22:15, wracałem z roboty i wjechałem pod Kaufland do paczkomatu, akurat byłem ubrany w dres, kaptur na głowie no i tak jak szedłem do paczkomatu to z parkingu wyjeżdzali tajniacy i akurat się mineliśmy. Wziąłem pake i dawaj do domu. Wyjeżdżam z parkingu, patrze w lusterku, a tu tajniaki jadą za mną xD. Najlepsze, że jechał krok w krok tak jak ja, ja
  • Odpowiedz
@reaktiv: od jakiegoś czasu chyba zgodne z prawem. Auta mogą przeszukiwać, wystarczy że mają podejrzenia. Pomijam że podejrzewają każdego ale to inna bajka. Mi kiedyś policjant powiedział że muszą na mocnej zmianie zrobić ileś tam zatrzymań i przeszukań, nie ważne że nie ma podstaw, normę trzeba zrobić
  • Odpowiedz
@ladniecuchne ja kiedyś grałem w Ingress, to taki protoplasta pokemon go i lubiłem to robić o nietypowych porach. Kiedyś tajniacy mnie zatrzymali o 3 w nocy w parku to na pytanie co robię ładnie pokazałem co robię, jaka to jest gra i jakie zasady. Kolesie byli spoko I wykazali zainteresowanie, nawet chwilę pogadaliśmy. Jak więc widać wsystko zależy od człowieka. Jak trafisz na trepa to nic nie pomoże a jak trafisz
  • Odpowiedz