Aktywne Wpisy
ted-ed-tyi +11
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

planarize +17
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

#alfaholicy #alfaromeo #motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: comment_H52KqCZnWHybDGxInAX7A7z9iQyJwypE.jpg
Pobierzna pewno przez Multiecuscan
Ot, żartowniś. Rzucił dowcipem, po czym oddalił się swym Passatem w bliżej nieokreślonym kierunku.
@vaio:
@Planeta_odebete2:
Jeśli Passatem, to za daleko by się jednak nie oddalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/581015,suzuki-alfa-romeo-toyota-niezawodny-samochod-uzywany-what-car.html
@vaio W serwisie to wiem i zapłacę 100zł ale lepiej mieć tą 100 w kieszeni ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_MAMifroYEze12bfEJTbetPcefwHrQCfG.jpg
PobierzMożesz sobie kompem ustawić znowu jakiś interwał i sytuacja sie powtórzy