Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +430
Wlasnie czytam sobie wpis Mirka o tym, jak rozwaza emigracje bo za pensje kucharza i projektantki w Warszawie nie stac go na mieszkanie (link: https://wykop.pl/wpis/79958765/obserwuj-mirkoanonim-ehh-nie-napisze-niczego-odkry/strona/1 )
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
źródło: chlew obsrany
Pobierz
jonasz68 +508
Absolutnie obrzydliwe dla mnie jest pracować w open spacie, wszyscy widzą co robisz, głośno, słuchasz ciągle jakiś rozmów video innych ludzi. Corpo praca w najgorszej formie. A to wszystko aby pobudzić rzekomą kreatywność i przepływ informacji.
Dla mnie jedna z najbardziej matrixowych rzeczy w pracy
#korposwiat #programista15k #robpill #pracbaza #gospodarka
Dla mnie jedna z najbardziej matrixowych rzeczy w pracy
#korposwiat #programista15k #robpill #pracbaza #gospodarka
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-29 o 11.54.16
Pobierz

#kodeksdrogowy #krakow #mpk #mpkkrakow #samochody
2. Kierujący autobusem (trolejbusem), o którym mowa w ust. 1, może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię
@HalEmmerich: Szok i niedowierzanie, że autobus rusza z przystanku.
każdy wyżej kto Cie broni myśli o sytuacji, gdzie bus wyjeżdża z zatoczki. a tu nie było takiej sytuacji i nie było obowiązku włączenia kierunkowskazy.
w przypadku jakiegokolwiek wypadku wina jest wyłącznie Twoja, bo manewr wymijania tak
Miałam podobną sytuację elką, tylko że na bardzo szerokiej jednokierunkowej. Jechał autobus, za nim ja, autobus zatrzymał się na przystanku bez zatoczki. No to ja cyk, kierunkowskaz i omijamy. A że szybko się uwinął z ludźmi, to w połowie mojego manewru ruszył, bez włączania lewego kierunkowskazu. I pomimo
Ja nie wiem, ale jak jadę samochodem to potrafię spojrzeć najpierw w jedno lusterko, a potem w drugie nawet jeśli nie mam takiego obowiązku przy którymś z manewrów. Pilnowanie pasażerów nie wyklucza kontrolowania tego, co dzieje się do okoła na drodze.
otóż p--------z Pan tak, że aż oczy bolą od
@Shishu: no nie zjeżdżał tylko już na nim był więc był wyłączony z ruchu